Magazin

Ekspresan otkaz – Izbacio djevojčicu iz busa usred noći!

Napisao admin

Djevojčicu Janu Kic (12) prošlog utorka oko 22 sata vozač Croatia busa izbacio iz autobusa na magistrali između Rogoznice i Šibenika jer nije imala ispravnu kartu.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Djevojčica je u Rogoznici sjela na autobus za Zagreb, a na stanicu ju je otpratila tetka, dok su je roditelji trebali dočekati na zagrebačkoj autobuskoj stanici. Imala je povratnu kartu Čazmatransa i majci je preko telefona radnica Croatia busa čak dva puta potvrdila da neće biti problema i napravila joj je rezervaciju.

 

Ubrzo nakon što je autobus krenuo, šokirana i preplašena kći nazvala je majku i rekla da je vozač želi izbaciti iz autobusa.

 

– Rekao joj je da joj to nije karta za taj autobus, te da može ili platiti novu kartu ili će izaći na idućoj stanici vani, ispričala je majka djevojčice Marina Suručić Kic za Radio Sljeme, a prenosi Jutarnji list.

 

Budući da je kod sebe imala samo 50 kuna, a karta je koštala 158 kuna, njena je majka vozača preko telefona zamolila neka je pusti da dođe do Zagreba, te da će mu ona u Zagrebu platiti kartu. No, vozač je bio neumoljiv.

 

– Kćerka me nazvala nakon nekoliko minuta plačući i nije mi uopće znala reći gdje se nalazi jer je izašla na mjestu bez ikakvih oznaka negdje na magistrali. U blizini nije bilo nikoga niti je mogla preći cestu. Pa kakav je to čovjek koji može dijete tako izbaciti van! Shvaćam, kriva sam što sam je poslala s tom kartom, ali sam dispečerki više puta napomenula da je riječ o karti Čazmatransa. Neshvatljivo mi je i to što se cijela scena dogodila u autobusu punom putnika od kojih se niko nije sjetio pomoći i posuditi novac djetetu da plati kartu”, izjavila je zgrožena majka.

 

Vozač Croatia busa, koji je ostavio 12-godišnjakinju samu na magistrali, dobio je jučer izvanredni otkaz, potvrdio je to direktor Croatia busa.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara