Magazin

DRAMA U BUDVI – Cecinom Veljku prijete smrću!

Napisao admin

Sinovima Svetlane Cece Ražnatović i Goce Božinovske policija garantovala sigurnost prilikom povratka u Srbiju i savetovala da je najpametnije da odu


Veljko Ražnatović i Mirko Šijan, sinovi Svetlane Cece Ražnatović i Goce Božinovske, vratili su se iz Crne Gore u Srbiju jer im je u susednoj državi bila ugrožena bezbednost.

Sinovima poznatih folk pevačica lokalni momci u Budvi pretili su smrću, pa su im iz policije savetovali da bi bilo najpametnije da u roku od 24 sata napuste Crnogorsko primorje kako bi izbegli veće probleme, saznaje Kurir.

Hteli da se vrate

Kako dalje otkrivamo, oni su inače planirali da se vrate jer je Veljko trebalo da putuje u Banjaluku, dok je Mirko s društvom imao rezervisan apartman na Zlatiboru.

– Nakon incidenata koji su se u prethodnih nekoliko dana odigrali u Budvi digla se velika frka. Veljko i Mirko upleteni su u priču sa nekim lokalnim momcima kojima se nije dopalo njihovo ponašanje. Posle obračuna u noćnom klubu, usledile su ozbiljne pretnje, pa je o svemu obaveštena i policija, koja je sinovima poznatih pevačica savetovala da idu kući iz bezbednosnih razloga. Garantovano im je da će imati pratnju do aerodroma i da je najbolje da odu da bi se smirile strasti. O svemu su blagovremeno obaveštene i njihove majke – priča Kurirov izvor dobro upućen u ove događaje.

Pošto se sve dogodilo u trenutku kada su Mirko i Veljko i planirali da se polako pakuju, nije im teško palo što su se svi digli da oni krenu u Beograd.

Ne seća se batina

Šijan i dalje tvrdi da njemu sve vreme neko pakuje priče o tučama i priznaje da je mnogo ljut zbog toga.

– Batine u Budvi sam dobio pre 15 godina i nikad više. Kad saznam ko pušta te lažne informacije da sam prebijen, biće mu veselo! U Crnoj Gori sam bio 10 dana, a onda sam sa društvom produžio na Zlatibor, pošto smo unapred isplanirali da tu svratimo posle mora – rekao je Gocin sin, kojeg smo zatekli kod kuće, na šta se pevačica nadovezala:

– Evo, Mirko je upravo ušao u kuću. Šta ja imam više da komentarišem? On vam je sve objasnio!

S druge strane, Ceca i Veljko se nisu oglašavali ovim povodom.

kurir

Komentari

komentara