Magazin

Šok – Drastična razlika: Estrada bez fotošopa! (FOTO)

Napisao admin

Iako one ne žele da ih javnost vidi u takvom izdanju, uspješni paparazzo fotografi uspijevaju razbiti predrasude da se kao u španjolskim sapunicama pjevačice bude sa šminkom, potpuno sređene i bez podočnjaka.


Pojedine eks-Ju zvijezde su poput svjetske starlete Kim Kardašijan postavile same svoje fotografije bez šminke, pa je tako na profilima socijalne mreže svoje „pravo lice” prva pokazala hrvatska pjevačica Nina Badrić. Kako je rekla, to je uradila da bi je fanovi i ljubitelji njenih nota videli u pravom izdanju i da živi kao sve obične žene koje za sebe ponekad pomisle da imaju milion nedostataka.

 

Najdrastičnija razlika vidjela se na licu voditeljke RTS-a Olivere Kovačević, koju gledaoci ne bi prepoznali da je sretnu na ulici, naročito zbog njenog blijedog tena koji se pred kamerama ne vidi. Ništa bolje nisu prošle ni pjevačice Ana Nikolić, Dragana Mirković i Ana Kokić, čije su fotografije bez šminke i fotošopa šokirale javnost, jer, kako kažu ljudi na forumima, ne liče na sebe. Ana, koja je poznata kao seks-simbol na estradi, na jutarnjim fotografijama deluje otečeno. Isti slučaj je i sa Jelenom Karleušom, koja javnost zatrpava fotografijama obrađenim u fotošopu. Doista ne svojom voljom, ali su je u običnom izdanju „hvatali” objektivi fotoreportera.

 

Bez mejk-apa fotoaparati su uhvatili i pjevačice Lepu Brenu, Snežanu Đurišić i Vesnu Zmijanac, koje su prvi put tada promovisale svoje bore koje godinama vešto peglaju u fotošopu. Slična sudbina zadesila je i Anu Bekutu, koja bi verovatno dala silne pare da je mogla da spreči izlazak fotografija na kojima nije stigla ni da se očešlja. Šok i nevjerica nastali su i u komentarimajavnosti nakon prikazivanja fotografija na kojima pjevačica Stoja jedva gleda koliko joj je natečeno lice dok još nije stavila silne kreme i šminku.

senzacija.ba

Komentari

komentara