Magazin

Saobraćajna nesreća – Amel Ćurić: Ostali smo živi jer smo bili vezani!

Napisao admin

Amel Ćurić, pobjednik takmičenja „X Factor Adria“, lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu u blizini Olova.


Amel Ćurić (Foto: arhiva)

Ćurić je rekao da se osjeća dobro, ali da ne želi da komentariše detalje nesreće, jer čeka policijski izvještaj. Nesreća se dogodila u subotu uvečer kada su se sudarili automobil BMW kojim je upravljao Ćurić i automobil koji je bio u pratnji potpredsjednika RS Ramiza Salkića.

 

– Jedino što mogu da kažem je da sam bio u svojoj traci i da sam poštovao ograničenje brzine – rekao je Ćurić.

 

Prema nezvaničnim informacijama, u prvom automobilu se nalazio Ramiz Salkić, koji je poslije nesreće izašao iz automobila, pogledao šta se desilo, a zatim se odvezao dalje

 

On zbog bolova u vratu i leđima nosi kragnu.

 

Koliko je udes bio jak govori i podatak da je na vozilu pričinjena totalna šteta, a da se od udara aktiviralo i svih šest vazdušnih jastuka. Osim Amela, u vozilu su se nalazila i njegova djevojka Jelena Čabarkapa i njena sestra, koja je lakše povrijeđena.

 

– Jelenina sestra, takođe, mora da nosi okovratnik, a zadobila je i nekoliko udaraca u glavu prilikom tumbanja u vozilu. Sva sreća pa smo bili vezani. Kada sam vidio da su moje saputnice dobro, istrčao sam iz vozila da vidim šta je sa putnicima u drugom automobilu – pojasnio je Ćurić.

 

Prema njegovim riječima, tada je i iz drugog vozila izašao čovjek i pitao jesu li povrijeđeni i to je bio sav njihov razgovor, pa su sačekali Hitnu pomoć i policiju.

 

Prema nezvaničnim informacijama, u prvom automobilu se nalazio Ramiz Salkić, koji je poslije nesreće izašao iz automobila, pogledao šta se desilo, a zatim se odvezao dalje.

senzacija.ba

Komentari

komentara