Magazin

MAMA IZ PAKLA – Trogodišnji sin joj je ostao zaključan u skupom BMW-u na paklenoj vrućini, a onda je uradila nešto što je sve zgrozilo!

Napisao admin

Dječak je plakao, prolaznici i vatrogasci su nagovarali majku da provale unutra no ona je bila neumoljiva. Mama u Kini je izazvala bijes nakon što nije dozvolila vatrogascima da joj provale u automobil i spase sina, izjavivši da je `preskup da se uništi`, piše Mirror.


Ženi u gradu Yiwu se slučajno zaključao BMW, a trogodišnjak je ostao u njemu. Više ga nikako nije mogla otvoriti jer se pokvario daljinski za bravu.

 

Budući da je vani bilo više od 30 stepeni Celzijusa njen sin se pregrijavao u vrućem autu. Vatrogasci su ubrzo došli, no mama je insistirala da pričekaju bravara jer se bojala za auto.

 

Dječačić unutra je plakao i okupljeni su govorili majci neka popusti jer mu je jako vruće i može ostati bez kisika, no ona je bila neumoljiva i mirno je stajala kraj auta i čekala.

 

Svi su bili zgroženi, a jedan prolaznik je komentarisao da joj je do BMW očigledno stalo više nego do djeteta.

 

U jednom trenutku dječak je izgledao kao da će se onesvijestiti pa su vatrogasci ipak razbili staklo i izvukli preplašeno dijete.

novi.ba

Komentari

komentara