Magazin

DVIJE GODINE NAKON NJEGOVE SMRTI – Goga Sekulić doživjela šok kada je otišla na grob svog muža, pa odlučila…

Napisao admin

Dvije godine nakon što je preminuo njen suprug Igor Ramović, Goga Sekulić je spremna da krene dalje i da misli na sebe i svoju budućnost. Pjevačica se trenutno nalazi u Grčkoj, a na ostrvu Egina je posjetila manastir, obilježila godišnjicu Igorove smrti i pomolila se.


“Poslije “Pinkovog festivala“ sam više bila u Cirihu nego u Beogradu, pa sam vikendom samo išla na nastupe. Ispunila sam sada sebi želju da odem na ostrvo Egina kod Atine i da posjetim manastir Svetog Nektarija, kome sam se molila za Igora. Ja sam, inače, uvijek nedjeljom išla u manastar Rakovica jer tamo postoji šaka tog sveca, ali mi je bila želja da i ovdje dođem. Tako sam i obilježila godišnjicu Igorove smrti, jer na groblje više ne idem“.

 

“Otkako su prošle godine izbrisali moje ime sa groba, više ne idem tamo. Ja sam mnogo toga za njega uradila, a doživjela sam niz neprijatnosti od njegove porodice. Bila sam u manastiru, zapalila svijeću i pomolila se. Moram svoj život da gledam, on je ipak ostavio dvoje djece iza sebe. Ja sam uradila sve što sam mogla dok je bio živ i nakon toga, sada samo sebe gledam i ne osvrćem se na prošlost“, ispričala je Goga.

 

Nakon odmora u Grčkoj, kako saznajemo, Sekulićeva će boraviti na relaciji Crna Gora – Hrvatska, gdje ima zakazane nastupe, a krajem avgusta će otići u Majami i Los Anđeles.

alo

Komentari

komentara