Magazin

Evo i zašto – Turci potpuno poludeli za srpskom plavokosom zvijezdom: Evo zašto Karleuši nude 700.000 eura i to za godinu dana!

Napisao admin

Turska javnost je potpuno poludela za srpskom muzičkom zvezdom, pa joj nude 700.000 evra i ugovor da postane zaštitno lice najpopularnijeg e-commerce sajta.


Jelena Karleuša (Foto: arhiva)

Nakon što je srpski reprezentativac Duško Tošić potpisao milionski ugovor za jedan od najuspešnijih turskih klubova “Bešiktaš”, tamošnja javnost je uslovno rečeno poludela za njegovom lepšom polovinom, srpskom muzičkom divom Jelenom Karleušom.

Fotografije plavokose zvezde već nedeljama krase turske medije, a ako je suditi po tome šta ovih dana piše tamošnja štampa, Jelenu uskoro očekuje velika ponuda od najpopularnijeg sajta za trgovinu u Turskoj.

Naime, kako javlja “HT Magazin”, agenti su na vreme shvatili da je Karleuša rudnik zlata kada je moda u pitanju i žele to da iskoriste, pa će joj izneti ponudu da je angažuju kao svoje promotivno lice.

Ukoliko pristane na njihove uslove, Karleuša će godinu dana biti njihovo zaštitno lice i za to vreme bi trebala da snimi četiri TV reklame, a za svoj angažman bi dobila 700.000 evra!

Karleuša se za sada nije oglašavala na ovu temu, ali turski mediji iz poverljivih izvora saznaju da su pregovori uveliko u toku.

opera17.rs

Komentari

komentara