Magazin

Ispunjenje sna – Maca je upoznala Selmu Bajrami prethodne noći, a onda je pjevačica napravila gest koji je rasplakao!

Napisao admin

Selma Bajrami ispunila je sinoć Maci Diskreciji san koji je sanjala ceo život, da se nađe sa njom na sceni i zapeva jedan od njenih najvećih hitova.


Selma i Maca (Foto: opera17)

Bosanska pevačica sinoć je u ‘Na vodi’ kafani imala svoj prvi natup u Beogradu. Ona se pojavila nešto malo pre ponoći odevena samo u crni triko sa šljaštećim kamenčićima u kome je pokazala savršenu.

Nakon intervjua sa medijima, folk zvezda se pojavila na sceni. Nastup je otvorila svojim najvećim hitom “Ostrvo Tuge”, na koji je publika odlično odreagovala, pevajući je sa njom od reči do reči.

Iz svog separea pratila ju je i Mina Kostić koja je svojim bujnim dekolteom oborila muški rod sa nogu. Ema Lapin i Maca Diskrecija došle su zajedno.

Diskrecija se se bukvalno tresla kada je videla Selmu, a nije mogla da zaustavi ni suze od uzbuđenja. Nešto kasnije pevačica ju je pozvala kod sebe na scenu, što je izazvalo oduševljenje kod publike.

Maca je zaplakala, a onda su zajedno otepavale Selmin hit Žena sirena. Maca je ostala na sceni i posle otepevane pesme, gde je vrckala odevena u providnu haljinu.

Nastup je potrajao do sitnih sati, a publika je Selmu pozdravila ovacijama nakon poslednje otepevane pesme.

opera17.rs

Komentari

komentara