Magazin

NAPOKON – Majka Mace Diskrecije otkrila pravu ISTINU o njoj!

Napisao admin

Zahvaljujući brojnim kompromitirajućim snimcima koje je Senada Nurkić poznatija kao Maca postavljala na internet, stekla je nevjerovatno veliku popularnost kako u BiH tako i šire. Video zapisi na kojima vrckava Maca pokazuje sve od grudi do stražnjice toliko su uticali na njenu popularnost pa je dobila poziv da učestvuje u rijalitiju “Parovi“ gdje je završila na četvrtoj poziciji i osvojila 10.000 eura.


Uvijek je za sebe govorila da je pjevačica, nikako pros*itutka kako su je mnogi nazivali. S druge strane, brzo nakon priče o pjevačkoj karijeri ona bi sebe demantirala pričajući kako joj se nude političari, sportisti, pjevači, uglavnom oženjeni… Najdrže joj je, pričala je prije nekoliko mjeseci, ljetni period kada je u Tuzli, gdje i živi, najviše momaka iz dijaspore!

 

Iako ona tvrdi da nikada nije bila s nekim zbog novca, nedavne poruke koje su objavljene, pokazale su drugu Macinu stranu. Dopisivajući se s izvjesnim Dadom iz Švicarske, Nurkić mu je napisala kako će zbog njega doći u Sarajevo i pružiti mu sek*ualne usluge ukoliko joj ranije na račun pošalje 150 eura.

 

Novac joj je potreban, pisala je ona, kako bi si kupila neke “seksi krpice“, platila vozača, da isti dan ne može doći jer već ima dogovoreno s nekim Slovencima, ali i da će, ukoliko on to želi, za isti novac provesti noć s njim i njegovim jaranom!

 

Njena majka Enesa Hodžić je ranije izjavljivala kako joj se gadi Macino ponašanje u “Parovima“, a ponajviše “uličarski“ riječnik kojim se nekad služi. Ona je u izjavi demantirala priče kako joj je pozlilo zbog kćerke, kao i da je ne želi više u kući.

 

– Ranije sam govorila da za Macu više nema mjesta u mojoj kući. Ali, shvatila sam šta je rijaliti i da nekada mora biti provokativna, da ne kažem vulgarna, kako bi pridobila pažnju glasača. Ona je takva, sve što misli reći će… Trudi se da uspije, da pobjedi. Kamo sreće da osvoji neku od glavnih nagrada pa da si kupi garsonjeru negdje u Tuzli, da ima svoj krov nad glavom – govori starletina majka.

 

Poriče priče da se njena kćerka udavala te nakon dan se vratila kući.

 

– Ma, pročitala sam to. Glupost da ne može biti veća! Čuj ona se udavala?! Ne znam šta je s tim ljudima pa izmišljaju takve stvari, objavljuju ih. Nikada se nije udavala. Imala je momaka, ali nikad se takvo nešto nije desilo – nastavlja ona.

 

Dok smo razgovarali s njom više puta je ponovila kako se ne osjeća najbolje. Inače je duševni bolesnik i pod stalnim je terapijama.

 

– Nisam nešto dobro, ali dako me “uhvati“ s vremena na vrijeme. Nije ni tačno ono što su pisali da mi je nedavno pozlilo zbog Macinog ponašanja u “Parovima“ i da su me kolima Hitne pomoći vozili u bolnicu. Čula sam da su objavili i da sam se htjela ubiti zbog njenog ponašanja! Majko draga… To se nije desilo, a posebno ne zbog moje Senade. U posljednje vrijeme ne pratim redovno šta se tamo dešava jer nemam više taj program, ali povremeno pogledam neke snimke. Divim joj se kako izdržava stalne provokacije nekih od učesnika tog programa. Oni ne mogu da podnesu da je ona popularnija od njih i da je favorit pa čine sve da je degradiraju ili unište. Ona se dobro “drži“ i bori sa svim provokacijama – rekla je njena majka, par dana pred finale Parova.

 

Bivši je moli da mu se vrati

 

Prema priči “Expressovog“ sagovornika koji je želio ostati anoniman, a koji je prije Macinog ulaska u “Parove“ puno vremena provodio s njom, njen bivši, inače rodom iz Tuzle, a poznat kao jedan od “žestokih momaka“, nedavno je u društvu rpijatelja priča kako mora učiniti sve da ponovo bude sa Senadom. Kao da je znala šta je naumio pa je nedavno u rijalitiju pričala o tome kako ju je bivši maltretirao i da joj ne pada na pamet da mu se vrati iako zna da bi on bio sretan da je ona ponovo pored njega!

expressmag

Komentari

komentara