Magazin

Odmah joj našli zamjenu – Evo ko umjesto Zorice Brunclik treba sjesti u fotelju kao novi član Zvezda Granda…

Napisao admin

Folk pjevačica Zorica Brunclik nije više član žirija u Zvezdama Granda. Ona je u javom pismu koje je objavila na Fejsbuk profilu objasnila razloge zašto više neće da sudi u popularnom muzičkom šou, pa su joj iz Granda odmah našli zamjenu.


Zorica Brunclik (Foto: arhiva)

U njenu fotelju navodno treba sjesti fokler Dragan Kojić Keba, koji se već i ranije isprobao kao član žirija kada je u jednoj emisiji zamijenio Acu Lukasa.

Inače, sukob između Zorica i Saše Popovića datira još od prošle godine kada su se na jednom snimanju žestoko posvađali.

Iako se Brunclikova tada smirila i riješila da ostane u Zvezdama Granda novi sukobi su eksalirali proteklih dana“, otkrio je izvor blizak pjevačici. Pjevačica je u svom javnom pismu obrazložila zašto više nije član žirija. “Jedan od razloga zbog koga neću učestvovati u finalnim emisijama Zvezda Granda je uvođenje pravila da stručni žiri, pored pjevanja, ocjenjuje oblačenje kandidata i scenski nastup. Nisam kompetentna da ocjenjujem nečije oblačenje jer mislim da je svako obukao ono šta ima i što je mogao da priušti sebi. Takođe, nisam kompetentna da ocjenjujem scenski nastup jer sam ja svoju karijeru bazirala prvenstveno na pjevanju“, piše između ostalog Brunclikova.

doznajemo.com

Komentari

komentara