Magazin

Šok nakon šoka – Evo KAKVU je poruku Zorica poslala Saši Popoviću povodom “Zvezda Granda”!

Napisao admin

Nakon Zorice Brunclik, oglasila se i PR služba “Grand” produkcije koja je otkrila kakvu je poruku pjevačica poslala Saši Popoviću.


Oglasila se Grand produkcija!

Folk pjevačica Zorica Brunclik danas se oglasila povodom glasina da je napustila mjesto žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, te iznijela svoju verziju priče o razlozima zbog kojih je donijela ovu odluku, piše Senzacija.

Povodom njenog otvorenog pisma oglasila se i PR služba “Grand” produkcije, te navela i poruku koju je Zorica poslala Saši Popoviću kako bi mu saopštila svoju odluku.

– Pokušaj Zorice Brunclik da omalovaži takmičenje u kome je i sama učestvivala i koje više od decenije ima besprekornu reputaciju, biće jasnije nakon sto se pročita kompletna SMS poruka, koju je Brunclikova prije nekoliko dana poslala direktoru Grand produkcije Saši Popoviću, a koja je u potpunoj suprotnosti od onoga što javno navodi kao razloge svog odlaska. Po principu ako koza laže, ne laže rog, evo poruke, koju možete imati na i na uvid, a koju je Zorica Brunclik poslala Saši Popoviću:

– E sad je ovo nasa odluka …i nadam se da ćeš nas razumjeti i između nas ništa neće promijeniti (ako ti to hoćeš-naravno) od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj…i sve što treba za Grand TV i za tebe lično mi smo tu 24h …i hvala za sve što si lično uradio za nas…volimo te i poštujemo..tvoji Zorica i Kemiš…'”.

cure.ba

Komentari

komentara