Magazin

OVO NE VIĐAMO ČESTO – Amel Ćurić emotivnom pjesmom rasplakao žiri, publika svojim glasovima odlučuje da li prolazi u finale!

Napisao admin

U posljednjoj prkazanoj emisiji X Factora Amel Ćurić je zabilježio još jedan izvrstan nastup, a emotivnim izvođenjem oduševio je publiku u studiju, te žiri kojem su se vidjele suze u očima, ali i gledaoce kraj malih ekrana. Tako ćemo Amela gledati u polufinalnoj emisiji 14. juna, gdje će se njih ukupno 8 takmičara boriti za ulazak u finale 21. juna koje se održava u beogradskoj Areni. S obzirom da će tu noć dva takmičara napustiti show, glasovi publike će sve odlučiti, stoga da Amela dijeli samo jedan korak do finala, a koje će mu, nadamo se, obezbijediti vjerna publika.


Kada je u pitanju posljednje Amelovo predstavljanje i numeri “Pjesmo moja“, žiri je imao samo riječi hvale. Svakako da je je Amel i tim nastupom dokazao kako itekako zaslužuje ulazak u finalnu emisiju. 

 

”Ti si stvarno pjevačina”, rekao je Tonči Huljić.

 

Željko Joksimović je dodao da su brojne pohvale zaslužene: “Ti si bio i više nego fantastičan!“

 

”Ovo si vrhunski otpjevao. Mislim da će me publika podržati, ali mislim da si nas uspio vratiti u vrijeme kad je bilo bitno napisati ovakvu pjesmu. Bravo!”, dodala je Aleksandra Kovač.

 

Pogledajte Amelov posljednji nastup i svakako da ne zaboravite dati svoj glas. Ne sumnjamo kako će Amel 14. juna u polufinalnoj emisiji, kao i do sada briljirati, a da će mu publika uzvratiti svojim glasovima, te mu tako obezbijediti mjesto u finalu 21. juna u Areni. Ne zaboravite, ove nedjelje od osam takmičara njih šestero ide u finale, pa je Amelu podrška itekako potrebna.

ekskluziva

Komentari

komentara