Magazin

Astrologija – Dnevni horoskop!

Napisao admin

Horoskop za utorak, 2 juni.


Horoskop (Foto: arhiva)

OVAN

Ponedjeljak će biti dan pogodan za zaradu, ali bi mogao biti i dan kada će neki troškovi doći na naplatu i potpuno vam poremetiti mjesečnu bilancu. U ljubavi iskušenja. Ako ste u vezi, činit će vam se da je u susjednom dvorištu trava zelenija. No ne mora biti tako. Moguće je da će vas zavarati privid. Savjet: Iskoristite nove mogućnosti, ali razmislite i o novim metodama uštede.

 

BIK

Natovarit će vam nove obaveze koje će vam poremetiti sve planove. Ako ste planirali koristiti stari godišnji, dobro se organizirajte jer današnji dan donosi velika opterećenja koja ćete morati ovaj mjesec izdržati. U ljubavi strastveno, ali s nekim izazovima koji vam neće baš odgovarati. Savjet: Dobro rasporedite svoje obaveze i ništa ne odgađajte.

 

BLIZANCI

Blizancima će početak tjedna donijeti nove horizonte. Ako imate mogućnosti, prihvatite dodatne poslove, a ako ste nezaposleni svakako prihvatite sezonski posao. Prilike su mnogobrojne. U ljubavi optimistično, osim što će ljubavni izazovi proizvesti nove glavobolje. Savjet: Kao i obično, želite sjediti na dva stolca. Iako će isprva sve biti u redu, stvari bi se mogle zakomplicirati.

 

RAK

Kako uvijek k vama bježe svi koji trebaju riječ utjehe ili dobar savjet, netko bi vas mogao ozbiljno opteretiti svojim problemima. U komunikacijama ćete imati poprilično uspjeha. Počeli ste jako brinuti o zdravlju i nastojite svojeg partnera potaknuti da vas u tome slijedi. Savjet: Iako će ponedjeljak biti pomalo opterećujuć, izdržite.

 

LAV

Nemojte brzati s poslovnim odlukama i pridržavajte se smjernica koje ste dobili od nadređenih. Ako imate vlastiti biznis ili tražite novi posao, dobro pazite na svaki korak. U ljubavi ćete biti skloni razmetanju, a ako u tome pretjerate, mogli biste postići samo kontraefekt. Savjet: Mudro birajte riječi i kontrolirajte svoje postupke.

 

DJEVICA

U poslu će vas usporavati nezainteresirani suradnici ili problemi tehničkog tipa. Zbog toga ćete biti pomalo frustrirani, ali ne preostaje vam drugo nego da zasučete rukave. U ljubavi kratko zahlađenje. Razmislite jeste li čime uvrijedili partnera. Slobodni bi mogli dobiti ohrabrujući signal od osobe koja im se sviđa. Savjet: Kontrolirajte se.

 

VAGA

Ponedjeljak donosi važne poslovne odluke. Naći ćete se u kritičnoj situaciji i morat ćete paziti s kime se konzultirate. Neki od vaših suradnika samo čekaju da napravite pogrešan korak. Na ljubavnom planu polako se razjašnjavaju motivi osobe koja vam se uporno nameće. Savjet: Iako ćete biti ljuti, odigrajte na kartu smirenosti i zdravog razuma.

 

ŠKORPION

Početak tjedna bit će vrlo naporan. Najteže će vam biti zadržati objektivnost i hladnu glavu. Pojavit će se neki problemi koje ste ranije pomeli pod tepih. Nastojte se pridržavati svojeg plana. Vaš partner će biti u sličnim problemima tako da ćete dan provesti u uzajamnim žalopojkama. Savjet: Ne dopustite da to dovede do svađe.

 

STRIJELAC

Pod dojmom ste nedavnih događaja koji se reflektiraju na vaš materijalni status. Osobito ćete biti zabrinuti ako ste se nedavno neplanirano istrošili, sad bi vam taj novac mogao nedostajati. Pogodit će vas primjedbe vašeg partnera, ali znate da je u pravu. Savjet: Da popravite štetu, morat ćete se dodatno angažirati.

 

JARAC

Vaša radna okolina na vas djeluje nemotivirajuće. Ako ste bez posla, svi će vam se oglasi činiti bez veze. Tražite nešto izazovno i smisleno, ali još ćete se morati strpjeti. Na ljubavnom planu bez većih promjena. Postoji jedan nerazriješeni problem s kojim ćete se morati pozabaviti. Savjet: Ne ulazite u sporove.

 

VODENJAK

Gladujete za atraktivnim poslovnim ponudama, no stvari nikako da se pomaknu s mjesta. Za sada se morate zadovoljiti onim što trenutno radite. U privatnom životu osjetit ćete novo opterećenje koje će vas posve zaokupiti. Savjet: Smanjite očekivanja, jedino to vam može donijeti unutarnji mir.

 

RIBE

Početak radnog tjedna bit će vam jako naporan. Iako ni inače ne volite ponedjeljke, današnji dan će vam ukrasti puno snage. No, nemojte gubiti volju jer ćete odraditi većinu najzahtjevnijih stvari što će vam dati određenu prednost kasnije. Nećete imati volje za ljubavne probleme. Savjet: Izdržite današnje napore, uživat ćete kasnije.

cure.ba

Komentari

komentara