Magazin

Popularna pjevačica – Evo zašto ekipa CNN-a dolazi u Srbiju i želi baš da upozna i intervjuiše Karleušu!

Napisao admin

Ekipa američke CNN televizije želi da dođe u Srbiju kako bi upoznali i intervjuisali pop divu.


Jelena Karleuša (Foto: arhiva)

CNN želi Karleušu!

 

Prije nekoliko dana pop diva Jelena Karleuša objavila je na društvenim mrežama da je ekipa prestižne svjetske TV stanice CNN zainteresovana za intervju sa njom, te da dolaze u Srbiju kako bi uradili reportažu o njoj i njenoj karijeri, ali ova vijest i nije pretjerano iznenadila armiju njenih fanova, jer su oni u poslJednje vrijeme navikli na to da o plavokosoj zvijezdi konstantno pišu i izvještavaju svjetski mediji.

 

CNN ima želju da pošalje svoju ekipu u Beograd kako bi lično od Jelene iz prve ruke čuli utiske o svemu što se dešavalo na relaciji ona – svjetske zvijezde, ali ih i veoma zanima njena karijera.

 

– Trenutno su u toku dogovori oko odgovarajućeg termina, jer čitava ekipa iz CNN-a treba da stigne u Beograd, gdje će provesti jedan dan sa Jelenom. Oni su dobro istražili njenu karijeru i biografiju, pregledali su njene spotove i informisali se oko stavova koje zastupa, pa ne žele da sa njom pričaju samo na temu toga što su svjetske zvijezde kopirale njen modni stil, već ih izuzetno zanima i njena borba za LBGT prava, političke kolumne koje je pisala i koncert koji je imala na beogradskom “Ušću”.

 

Interesantno im je i to što je osim toga što je muzička zvijezda, udata i za uspješnog fudbalskog reprezentativca koji živi u Turskoj, ali najviše žele da saznaju kako je biti pop zvijezda sa tako jakim stavovima u ovakvoj zemlji – otkriva izvor.

 

Nema sumnje da je interesovanje svjetskih medija za Karleušu svakim danom sve veće!

senzacija.ba

Komentari

komentara