Magazin

Astrologija – Horoskop za period od 31. maja do 6. juna 2015 godine!

Napisao admin

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…


Ilustracija (Foto: arhiva)

OVAN (21. 3. – 20. 4)

 

Posao – Najviše vam smeta osjećanje neravnopravnosti u komunikaciji sa saradnicima. Očekujete da neko prihvati vaše poslovne ideje, ali budite dovoljno strpljivi, jer na zaobilazan način možete brže i povoljnije da ostvarite rezultate. Neke greške ili propusti poslovnih partnera vama će ići u korist. Ovih dana očekuje vas zaslužena nagrada ili materijalna nadoknada, kao potvrda vaših profesionalnih sposobnosti, pišu Novosti.

 

Ljubav – Nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Pripadate osobama koje emotivnu vezu grade prvenstveno na osjećanjima, a ovih dana će ih biti na pretek.

 

Zdravlje – Zdravstvena situacija se stabilizuje.

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

 

Posao – Veoma ste ambiciozni i angažovani na različitim stranama, na šta vas najviše podstiče okolina. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, izabraćete poslovnu varijantu koja će vam doneti najbolje rezultate. Ipak, nemojte dozvoliti da prevlada neskromnost ili potreba da odlučujete o zajedničkim interesima. Tokom ovog perioda uspeće da ostvarite nekoliko uspešnih poslovnih kontakata sa inostranstvom.

 

Ljubav – Period je izuzetno povoljan za ljubav, a ukoliko budete obratili pažnju na potrebe partnera, idila će biti potpuna.

 

Zdravlje – Pokušajte da uskladite zdravlje sa ponašanjem i obavezama.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

 

Posao – U situacijama kada su isprepleteni poslovni uspeh i emotivno zadovoljstvo, osećate veliki psihološki pritisak i dodatnu odgovornost. Slobodno prihvatite novi poslovni izazov, kao dobru priliku da testirate svoje sposobnosti, i to u nekoliko pravaca. Finansijska situacija bi mogla da bude bolja, jer vam novac jednostavno klizi iz ruku.

 

Ljubav – Kako ste preokupirani ozbiljnim egzistencijalnim problemima, ljubavni život je trenutno zapostavljen. Nedostaje vam naklonost partnera.

 

Zdravlje – Opterećeni ste raznim obavezama, zbog čega osećate veliki umor, a sve to loše utiče na zdravlje.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)

 

Posao – Jasno vam je da imate sjajnu poslovnu priliku koju ne bi trebalo da propustite. Obnovite neke stare poslovne veze i pridružite se timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi. Bitno je da se opredjelite za varijantu koja će vam omogućiti napredovanje u poslu. Finansijska situacije je uglavnom dobra.

 

Ljubav – Fantastično vrijeme za emocije, nove ljubavi i emotivna zadovoljstva. Ipak, malo usporite i ne ulećite olako u nove ljubavne veze.

 

Zdravlje – Blaga nervoza, ali kada budete shvatili da na većinu okolnosti ne možete da utičete – sve će se srediti.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

 

Posao – Djelujete vrlo promišljeno u raznim situacijama, umete da procjenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da ostvarite ono što ste naumili. Sposobnost dobre koncentracije omogući će vam da uspješno završite nekoliko poslova. Ovih dana očekuje vas materijalni dobitak ili mogućnost uspješnog kreiranja novih poslovnih projekata.

 

Ljubav – Burne emotivne reakcije mogu, ali i ne moraju da budu uspješne. Tokom cijelog perioda funkcionisaćete po principu razuma i osećajnosti.

 

Zdravlje – Zbog prekomjerne hrane i pića, mogući su stomačni problemi, pa bi bilo dobro da promjenite način ishrane.

 

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

 

Posao – U poslu ste veoma angažovani i ne želite da vas bilo ko usporava u planovima koje imate. Umjesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, bilo bi mudrije da promjenite stil ponašanja. Poslovne interese udružite sa provjerenim timom, koji obećava uspješnu i dugoročniju saradnju. Nemojte rizikovati ni najmanje promjene, ukoliko niste sasvim sigurni u ishod.

 

Ljubav – Period je izuzetno povoljan za nežnosti i obogaćivanje odnosa sa voljenom osobom. Ove nedelje očekuje vas mnogo uzbudljivih trenutaka sa partnerom.

 

Zdravlje – Većina vaših bolesti povezana je sa preterivanjem. Ukoliko se budete ponašali racionalno – neće biti problema.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)

 

Posao – Krajem perioda suočićete se sa novim dilemama, jer će neko od saradnika pokušati da vas nagovori da, bez obzira na različita upozorenja, nastavite započeti posao. Povremeno osećate nedostatak volje i koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Već dugo odlažete donošenje konačne odluke, jer ne želite da prekoračite poslovna ovlašćenja.

 

Ljubav – Strelci su vaši idealni ljubavni partneri. Ukoliko ne možete da budete u njihovom društvu, ni Rakovi, Ribe i Blizanci nisu za potcenjivanje.

 

Zdravlje – Zadržavanje tečnosti u organizmu utiče da se osećate težim i umornijim. Neophodno je da pijete diuretike.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

 

Posao – Zbog spleta različitih okolnosti na poslovnoj sceni bićete prinuđeni da prihvatite novu ulogu, koja će delimično ograničavati vaš uticaj. Potrebno je da budete veliki diplomata i spremni na kompromise, ukoliko želite da budete uspešni. Dobro se snalazite u poslovima koje možete da prilagodite svojim merilima vrednosti.

 

Ljubav – Ukoliko želite da sačuvate vezu sa partnerom, neophodna je promena. Možda je to nov pristup odnosima? Sredinom perioda upoznaćete Škorpiju ili Ovna, koji će vas jako zaintrigirati.

 

Zdravlje – Problemi sa infekcijama, ali zbog psihičkih tegoba koje osećate u poslednje vreme trebalo bi da posetite lekara.

 

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

 

Posao – Imate dovoljno energije i jaku volju, ali pažljivo razmislite o tome šta želite u poslu. Ukoliko želite da budete uspešni, potrebno je osmislite dobru poslovnu strategiju i da pravilno procenite realne mogućnosti.

 

Ljubav – Ovaj period označava početak boljeg emotivnog života. Uspostavićete uzbudljiv odnos sa Vagama i Vodolijama, ali su i ostali znaci u igri. Uskoro nastupa pravi trenutak za slobodne pripadnike znaka, a sudbina će im biti i te kako naklonjena u izboru partnera.

 

Zdravlje – Većina zdravstvenih problema povezana je sa promenama vremena i visokom vlagom.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

 

Posao – Stalo vam je da u narednom periodu unapredite poslovni položaj. Povremeno imate velike ambicije i neskromna očekivanja u susretu sa saradnicima. Želite da profitirate u poslovima koji nisu u okviru vaše osnovne delatnosti. Najvažnije je da budete dobro informisani o novim događajima na poslovnoj sceni.

 

Ljubav – Emotivna raščišćavanja su uvek neprijatna. Budite spremni na razne probleme i sitnice koje život čine vrlo komplikovanim.

 

Zdravlje – Problemi sa grlom i žlezdama, ukoliko ih ne sanirate na vreme, mogu preći u hronične. Smanjite pušenje, a povećajte optimizam.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

 

Posao – Uznemireni ste zbog novih događaja na poslovnoj sceni i pokušavate da razrešite jedan nesporazum sa saradnicima. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost. Potrebno je da sprovedete brzu, ali promišljenu akciju kako biste definisali zajedničke interese i prioritete. Sposobnost dobre koncentracije i pravilne procene uvećava šansu za uspešnim rezultatima.

 

Ljubav – Predstavnici ovog znaka jednostavno nisu u stanju da funkcionišu bez ljubavi. Srećom, tokom celog perioda očekuju vas poznanstva sa zanimljivim osobama i nekoliko uzbudljivih ljubavnih avantura.

 

Zdravlje – Manji problemi sa bubrezima, infekcijama i žlezdama.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

 

Posao – Stalo vam je da u narednom periodu ostvarite nove, ali perspektivne poslovne kontakte. Da bi vaše ideje privukle pažnju javnosti, potrebno je da ostavite dobar utisak u svakom pogledu. Od vašeg ukupnog zalaganja i diplomatskog takta zavise konačni rezultati u poslovnim pregovorima. Važno je da se pravilno nametnete i da istaknete svoje sposobnosti.

 

Ljubav – Na pomolu je strasna veza. Izbjegavajte posesivne i ljubomorne situacije, jer ste i bez njih dovoljno nezgodni.

 

Zdravlje – Većinu pripadnika znaka očekuju stomačne tegobe.

cure.ba

Komentari

komentara