Magazin

Astrologija – Dnevni horoskop (26. maj)

Napisao admin

Horoskop za utorak, 26. maj!


Ilustracija (Foto: arhiva)

OVAN

Dnevni raspored bit će vam pretrpan obavezama, tako da nećete znati gdje vam je glava. Nerviraju vas suradnici, prilično ste sigurni da vam rade iza leđa. Sada pušete i na hladno i nepravedno reagirate na nečije poteze. Partner će zapasti u neočekivane probleme, pomozite mu. Savjet: Dobro se koncentrirajte.

 

BIK

Uspjet ćete ostvariti planirano. Sve je teže zadovoljiti nadređene, sve je manje slobode, a odluke su sve neusvislije. Morate plivati uzvodno u nekim situacijama. Nažalost, situacija se neće popraviti. Voljena osoba kritizira vas zbog neke manje važne stvari. Savjet: Posvetite se detaljima.

 

BLIZANCI

Iako se trenutno ne gurate u prvi plan, netko vas pažljivo motri, a ta osoba ima loše namjere. Pripazite leđa, opasnost dolazi s neočekivane strane. Sve ste manje sigurni u partnerovu vjernost, iako se on prikazuje u najboljem svjetlu. Nije li upravo to sumnjivo? Savjet: Otvorite oči.

 

RAK

Prvenstveno ćete biti posvećeni poslovnim zadacima. Nadređeni uvode mjere štednje i to se jako osjeti u vašem radnom kolektivu. Svoje potencijale imate prilike iskoristiti na drugom području, ali još ćete se morati malo strpjeti. Obiteljska situacija je stabilna, a partnera i vas najviše će mučiti financije. Savjet: Nemojte previše trošiti.

 

LAV

Nije vrijeme za razmetljivost. Na poslu se nemojte previše busati u prsa jer bi vam mogli zadati najzahtjevnije zadatke u kojima je mogućnost pogreške velika. Kod kuće imate potporu u vezi jednog svojeg plana. Iskoristite pozitivnu atmosferu da ga provedete u djelo. Savjet: Igrajte na sigurno.

 

DJEVICA

Ulaganje u budućnost ponekad zahtijeva velike žrtve i dosta rizika. Nastojte pametno procijeniti koliko daleko ste spremni ići. Partner se koleba oko jedne važne stvari koja se tiče njegove karijere. Dogovorite se i zajedno promislite o svim aspektima. Savjet: Ne brzajte s odlukama.

 

VAGA

Sve čega ste se bojali polako dolazi na vidjelo. Pronicljivi ste i jasno vam je kamo stvari vode. Podmetanja, čudne situacije, tračevi, sve to s ovog gledišta ima smisla. Pripremite se za uzmak i polako tražite rezervnu varijantu jer ovaj posao će ionako propasti, a vi ste samo prva od žrtava. Poslušajte partnerov prijedlog. Savjet: Ne odgađajte neminovno.

 

ŠKORPION

Slučajnosti baš i nisu tako slučajne. Pokazalo se tko vam je pravi prijatelj, a tko su samo glumci. Ne obraćajte pažnju na njih, koncentrirajte se na svoje planove. U partneru tražite oslonac, ali nemojte izigravati ulogu žrtve. Vaša snaga leži u slozi, zato sad nije vrijeme za rasprave. Savjet: Budite jaki.

 

STRIJELAC

Najviše pohvala dobit ćete od kolega, dok će se nadređeni ponašati indiferentno. Ustrajte u svojoj izvrsnosti, ona će vam se kad tad isplatiti. Pripremate se za jednu novu situaciju, a ako budete uporni i dosljedni, imat ćete sreće. Partner vas treba. Savjet: Pomozite bližnjima.

 

JARAC

Nekako vam se ništa ne da poduzeti u situaciji koja muči vas i vašu okolinu. Procijenili ste da se neke stvari jednostavno ne isplate i da biste ionako izgubili bitku. To možda jest točno, ali vaše zalaganje ipak netko prati. Voljena osoba trenutno je pod velikim stresom, pomozite joj razgovorom. Savjet: Ne odustajte.

 

VODENJAK

Pod dojmom nedavnog susreta primit će vas volja da i sami pokušate nešto slično. U slučaju da ne uspijete ipak se nećete kriviti da niste baš ništa poduzeli. Shvatite ovo kao školu. Pomozite partneru u jednoj važnoj situaciji. Savjet: Ne možete dobiti baš svaku utrku, ali važno je sudjelovati.

 

RIBE

Iznimno ste dobro raspoloženi jer ste shvatili da danas nije dan kada će letjeti glave. Iako vas brine što u karijeri niste u mogućnosti upravljati vlastitim snagama nego sve morate raditi po diktatu, za sada situacija nije zabrinjavajuća. Iznenadite partnera malim znakom pažnje. Savjet: Planirajte odmor.

cure.ba

Komentari

komentara