Magazin

Veljko Ražnatović – Nakon incidenta o kojem su svi pisali: Sud donio odluku da Cecin sin…

Napisao admin

Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, neće odgovarati za incident koji se u maju prošle godine dogodio ispred njihove kuće u Ulici Ljutice Bogdana, pošto je tužilaštvo odustalo od postupka.


Ceca i Veljko (Foto: arhiva)

“Postupak je poslije prikupljanja dokaza obustavljen“ – kratko je za Kurir potvrdio Veljkov zastupnik, advokat Miša Petrovski.

 

Podsjetimo, sukob Cecinog sina s grupom mladića dogodio se kad je on ispred kuće krenuo da isprati tadašnju djevojku Mašu Terzić. Kako je ranije rekao na saslušanju, mladići su iz čista mira počeli da ih gađaju kamenicama i Veljko je tada, prema sopstvenim riječima, pokušao da zaštiti djevojku, nakon čega je došlo do gurkanja.

 

– Osim saslušanja Veljka, koji je u to vrijeme bio maloletan, pa je postupak vođen pred tužiocem za maloljetnike, prikupljeni su i drugi dokazi. U tužilaštvo je stigao i izvještaj Centra za socijalni rad, koji je potpuno afirmativan za Cecinog sina, tako da nije bilo svrhe da tužilac izriče mjeru pojačanog nadzora ili neku sličnu – kaže izvor Kurira. 

cure.ba

Komentari

komentara