Magazin

Pjevačica se ne predaje – Dramatičan život Selme Bajrami: Ova borba je veoma teška ali ću na kraju izaći kao pobjednik i majka!

Napisao admin

Ne bez razloga jer „Žena sirena” je ponovo ona stara vrckava, kojoj na izgledu mogu da pozavide i dosta mlađe djevojke od nje. Doskora su je prozivali zbog viška kilograma… Nije se time opterećivala, ali je sada svima “pokazala zube”!


Selma Bajrami (Foto: arhiva)

Prije nekoliko dana u Beogradu sa svojim starim saradnikom Dejanom Miličevićem, snimila nove fotografije. I beogradski režiser i fotograf bio je pozitivno šokiran kada je vidio Selmu, mršaviju još osam kilograma! Pored nastupa širom Evrope, Selma je pretrpana pozivima i za TV gostovanja, piše Doznajemo.

 

Bez obzira na brojne probleme koje ima sa bivšim suprugom Mujom, pjevačici ne silazi osmijeh sa lica. Još uvijek traje njena borba kako bi dobila starateljstvo nad sinom. Majčinstvo ju je puno promijenilo i oni njoj jako bliski pričaju da je Selma danas potpuno drugačija nego ona kakvu su poznavali prije nego što je dobila sina.

 

Ljudi iz njenog okruženja se pitaju kako je još uvijek pri pameti zbog stalnih pritisaka koje vrši njen bivši. On više, kako čujemo, ne bira sredstva kako bi lažima što više ocrnio popularnu pjevačicu, kako bi joj naudio i oduzeo sina. S druge strane, dok trčkara po socijalnim službama i tužaka Selmu, ne udostoji se da redovno viđa i posjećuje sina, iako mu to Selma nikada nije zabranjivala.

 

U cijeloj toj priči zanimljivo je, priča nam Selma, kako Mujo s njom želi komunicirati jedino porukama. Drugačije nikako! Nastavlja sa lažima o njoj što joj počinje smetati.

 

– On više ne bira način kako bi me što više ocrnio. Koristi se lažima, špekulacijama da me predstavi na što ružniji način. Na 12 stranica napisao je gluposti o meni. Nema šta nije pisao. Ni moj otac koji me odhranio ne bi imao toliko materijala da piše o mom djetinjstvu, mladosti… Nikada nisam zabranjivala da viđa sina, niti ću jer ne želim da sutra, kada moj sin odraste, kaže kako mu nisam dozvolila da bude s ocem! Bože sačuvaj! Ne razumijem njegovu „prljavu igru” jer ne može mi nikako ukaljati ime, a posebno ne može reći da mi nije stalo do djeteta. Kada nastupam s njim je moja majka i već sutradan ja sam uz njega. Maksimalno mu posvećena. Ova bitka je teška ali ću na kraju izaći kao veliki pobjednik i majka – ponosno govori Bajrami.

 

Pažljivo bira riječi kada govori o bivšem.

 

Sigurna je kako je na sve spreman pa i da svaku njenu izjavu zloupotrijebi.

 

– Nikada se nisam predavala niti pripadam onima koji žele nečije sažaljenje. Moj sin je moj život i neću dozvoliti da bilo ko naruši moju sreću, njegovo djetinjstvo… Bilo ko pa makar to bio i njegov otac – priča pjevačica.

 

Turneja po BiH i Evropi

Pored brojnih gostovanja širom BiH, Selma ima dosta poziva za koncerte iz svih dijelova Evrope. Posebno je raduje činjenica što se njene pjesme sve više traže i pjevaju na njenim nastupima. Tokom ljeta Bajrami će u većini bh. gradova održati svoju mini turneju.

cure.ba

Komentari

komentara