Magazin

Afera "Puno košta" – Rat fanova Jelena Karleuše i Dare Bubamare! (FOTO)

Napisao admin

Život javnih ličnosti mnogima je itekako zanimljiv, posebno ovdje na Balkanu gdje fanovi, kako se čini, istinski vole svoje ličnosti iz javnog života.


Jelena Karleuša (Foto: arhiva)

Tako se upravo na profilu Dare Bubamare vodi bitka između njenih i fanova Jelene Karleuše, i to vezano za poznatu afera ”Puno košta”. Podsjećamo, Darina rečenica.

”Kako Dara od Radojka”, rečenica je kojom se naslađuju Karleušini fanovi te tako provociraju fanove Dare Bubamare dok se ovi drugi, Darini fanovi, vežu za plastičnu hirurgiju i operacije koje je navodno Jelena sve imala.

Ovog puta, kao što možete vidjeti na fotografiji, Dara se slikala ispred Lamborghinija i tako pozdravila fanove, no odmah su kroz komentare proletjele i slike Karleuše u istom vozilu. Tek tad uslijedila su prepucavanja fanova i to o tome čije vozilo je novije. Komentari su se zaustavili nakon što je izvjesni Jasenko napisao: Čekaj, to su sve ti automobili koji se iznajmljuju i koje one koriste da se slikaju!

Jedno je jasno kao dan, ovim potezima one samo pomažu karijeri jedna drugoj, jer tako i jedna i druga dobivaju poveći broj fanova.

– Zavadi pa vladaj – piše Sanja.

Šta vi dragi čitatelji mislite, kojoj auto bolje stoji?

doznajemo.com

Komentari

komentara