Magazin

HAOS NAKON ŠTO JE SEMIR JAHIĆ NAPUSTIO ZVEZDE GRANDA – Ostao bez glasova žirija, a onda su se Bosanci ujedinili i uradili OVO!

Napisao admin

Ovih dana se pisalo o tome da li je Semir Jahić zauvijek napustio Zvezde Granda. Njega smo imali priliku gledati sinoć na OBN TV, a bio je u duelu sa Dejanom Čavićem. Prava istina o svemu je da Semir nije odustao od takmičenja, kao i to da nije zauvijek napustio ovaj šou, jer će biti vraćen u baražnoj emisiji koja će se prikazati za par dana. A šta se to dogodilo sinoć?


Semir Jahić je prema riječima žirija podbacio, a iako nije htio da govori stručnim licima na Facebooku se izjasnio da je bio prehlađen. To je uticalo na njega, pa je u sinoć prikazanoj emisiji njegov duelista Dejan Čavić osvojio svih šest glasova za prolazak, dok je on ostao bez glasova.

Dakle, Semir Jahić se sinoć oprostio od takmičenja, ali na svu sreću ne zauvijek. Već je snimljena baražna emisija, a koju će gledaoci moći gledati za par dana, te je upravo jedan od favorita Semir Jahić prošao dalje, što znači da ćemo ga i ponovo gledati u Zvezdama Granda.

Inače, zanimljiva je stvar da je ispod sinoćnjeg snimka Semirovog i Dejanovog nastupa na zvaničnom YouTube kanalu odmah nakon objavljivanja uslijedio veliki broj dislajkova, što jasno govori koliko Bosanci, ali i fanovi iz drugih zemalja nisu zadovoljni što se Semir sinoć oprostio od šoa.

ekskluziva

Komentari

komentara