Magazin

Iskrena pjevačica – Lepa Brena riješila da progovori o slučaju Tanje Savić: Evo zašto joj je krenulo nizbrdo u karijeri!

Napisao admin

Vlasnica "Grand" produkcije i velika zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, otvoreno i iskreno je progovorial o Tanji Savić.


Lepa Brena (Foto: arhiva)

Progovorila o Tanji Savić!

Folk pevačica Tanja Savić je nakon takmičenja u “Zvezdama Granda” za kratko vreme postigla veliki uspeh i krenula stopama velikih zvezda, ali je u jednom momentu sve krenulo u suprotnom pravcu.

O njenoj situaciji progovorila je i vlasnica “Grand” produkcije, Lepa Brena.

– Sa svim tim devojčicama sam pokušavala da pričam kao neko ko ima mnogo iskustva, gde bi svaki moj savet zaista jako dobro došao. Majčinski savet, profesionalni savet, i jedno i drugo. Međutim, imam utisak da njih slava toliko fascinira, da svi hoće da rade nešto po svom. Pa, neka probaju, svako ko želi da padne, moraš da ga pustiš da padne! Kad bude krvavo i kad bude bolelo, onda se uvek vrate po savet. Ja sam tu za sve njih, devojkama puno toga mogu da kažem i da im puno toga objasnim. Ali to blještavilo i ludilo reflektora mnogo menja psihu, a ima onih i čiju psihu uopšte ne možeš da dovedeš u red. Od slave mnogi polude – rekla je Lepa Brena u emisiji “Press pretres”, prenosi SrbijaDanas.com.

cure.ba

Komentari

komentara