Magazin

Zvezde Granda – Grand produkcija u strahu od gubitka gledanosti: Vraćaju Bosance!

Napisao admin

Svi smo upućeni u protekla dešavanja na “Zvezdama Granda”, mnogi, kako domaći, tako i regionalni mediji su pisali o pravoj “čistki Bosanaca”, a nekoliko puta se u kontekst uzimala i činjenica da više nikad kao produkcija ne bi dozvolili da se ponovi treći bh. pobjednik.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Određeni mediji su čak špekulisali o tome da je javna tajna da ove godine pobjeđuje Makedonac jer tako čista matematika kaže da je najbolje za “širenje” na cijelu regiju, piše Senzacija.

 

Međutim, kako saznajemo od očevidaca jučerašnje baražne emisije, tenzije su se stišale poprilično u odnosu na snimanje kada su Emina Tufo i Armin Bijedić, nakon prolaska direktno u naredni krug takmičenja, odbili potpisivanje ugovora.

 

Čak, odlukom žirija, vraćeni su Naida Bešlagić i Semir Jahić, Azra Husarkić je odbila da se pojavi u baražnoj emisiji (o čemu smo već pisali), te mlada Džejla Ramović ipak napušta takmičenje nakon velike borbe. Pišite nam vaša mišljenja o svemu! Ko je sada vaš favorit? Je li još uvijek u takmičenju i koliko na vašu volju za gledanjem utiču sva ova dešavanja?!

cure.ba

Komentari

komentara