Magazin Video

Oplela po američkoj zvijezdi – Voditeljka je ponovo stala na stranu Jelene Karleuše: Wendy Williams 'upropastila' Beyonce zbog Karleuše!

Napisao admin

Jedna od najpopularnijih američkih voditeljki je u svojoj emisiji ponovo stala na stranu srpske muzičke dive u odnosu na Beyonce!


JK i Beyonce (Foto: arhiva)

Ponovo na Karleušinoj strani!

Popularna voditeljka Wendy Williams ponovo je oplela po američkoj zvezdi, kako bi stala na račun Jelene Karleuše.

Naime, pre izvesnog vremena svetske medije su preplavile optužbe da je starleta Kim Kardashian u potpunosti prekopirala kompletan imidž Jelene Karleuše, a sada su se pojavile optužbe da je i Beyonce pronašla inspiraciju u našoj plavokosoj muzičkoj zvezdi.

Wendy je publici u studiju i milionskom auditorijumu prvo predstavila nekoliko starih stajlinga koje je Bey ponela, a da neverovatno liče na one koje smo viđali na JK, da bi priču zatvorila sa stajlingom koje je Beyonce nosila na crvenom tepihu Met Gala, a JK za doček 2012. godine.

Voditeljka je istakla da su pevačica i njen suprug Jay Z u prošlosti već bili optuženi za krađu, tako da ovo nije ništa novo.

– Jelena, nisi ti izmislila rep i providan bodi sa cirkonima, ali ipak si u pravu. Mi krivimo Beyoncine stiliste – kradljivce – rekla je američka voditeljka, koja je takođe istakla da je JK velika zvezda u ovom delu Evrope, nešto poput Madonne.

Wendy je iskoristila ovu priliku da Karleušu pozdravi svojim specifičnim pozdravom, a zatim je pozdravila i Jeleninu želju da postane pop zvezda u Americi.

Takođe, Wendy je zamolila JK da pozdravi Srbiju, a nakon što je šou emitovan, zapratila je na društvenoj mreži Instagram.

opera17.com

Komentari

komentara