Magazin

Šta vas čeka u maju – Rak ljepši nego ikad, Lav pred strasnom ljubavnom avanturom

Napisao admin

Venera u Blizancima donosi Ovnu brojne flertove, a od 7. maja ulazi u znak Raka… pročitajte gdje vas ljubav čeka u maju!


Ovan

Vaša čulnost i potreba za ljubavlju u svibnju bit će vrlo izražena, dok je vaš vladar Mars u Biku. Venera u Blizancima donosi vam mogućnost da u prvom tjednu svibnja – ako ste sami i želite da vam se dogodi ljubav – upoznate ili sretnete osobu koja se, inače, kreće u vašoj neposrednoj blizini. Možete je upoznate u školi, ako ste đak, ili u susjedstvu, ili u gradskom prometu, ili na nekom kratkom putovanju, na izletu, ili možda čak iu kupnji – sve to donosi Venera u Blizancima, piše “Lovesensa“.

BIK

U prvom tjednu svibnja vi ćete biti lepršavi, druželjubivi i otvoreni razgovarati o svojim osjećajima. Tih dana možete nekog upoznati baš dok budete bili u šopingu, koji vi obožavate, ili pak dok budete vršili neku financijsku transakciju. Druge nedjelje svibnja, dok Venera bude u obiteljskom i emotivnom znaku, u Raku, bit ćete raspoloženi da se družite, otvoreni da se prepustite osjećajima, biti sentimentalni.

Vrlo dopadljivi, gotovo nestvarno, možete biti oko 16. svibnja. Tada je povoljno vrijeme za neku bajkovitu ljubav koja vas može ispuniti dušu i učiniti život ugodnijim. Naglašena je emotivnost i ako nemate obitelj, poželjet ćete je imate dok je Venera u Raku. Ukoliko imate obitelj, ovo je odlično vrijeme za obiteljske izlete, ili izlaske, ili druženja, kada će vas s partnerom još više zbližiti Venera u Raku koja je čini da se voli predano, i da se partneri nježno i zaštitnički odnose jedno prema drugom.

BLIZANCI

Prve nedjelje svibnja, dok je Venera u vašem znaku, vi ćete uživati u pažnji i ljubavi koju dobivate. Zavodićete svojim neodoljivim šarmom i plijeniti druge svojom pričom. Moguće su i duple veze, ili istovremeno flertovanje s više osoba. Vedri i dotjerani, ostavit ćete dojam na mnoge u brojnim izlascima.

Stići ćete i da se dotjerate, voditi neku interesantnu diskusiju, da se čujete ili vidite s puno osoba tijekom dana, ali i da se dobro zabavite. Izlazak Venere iz vašeg znaka i ulazak u Raka donijet će vam potrebu da se stabilizujete na emotivnom planu, u ljubavi prema nekome. Ukoliko ste sami, onda će mnogi od vas biti skloni pretjeranom trošenju novca, ili ako toga nemate dovoljno, uživanju u hrani, kao zamjeni za neostvarenu ljubav. Ukoliko ste sami, onda će vam Merkur koji je u vašem znaku donijeti mnogo kontakata, susreta i prilike za nova poznanstva. Netko od njih bi moglo pretvoriti kasnije u nešto drugo.

RAK

Od 7. svibnja Venera ulazi u vaš znak i otvara vam mogućnost da lakše nego svi drugi znaci privučete ljubav, pažnju ili naklonost drugih. Ovo je vrijeme kada je dobro da posvetite više pažnje svom izgledu, jer će vas Venera u Raku učiniti ljepšom, privlačnom. Svojim izgledom ćete lakše moći privući osobu koja vam se sviđa. Dobro raspoloženje će biti prisutno i ono što je najvažnije potreba da se prepustite osjećanju ljubavi koje osjećate u sebi. Volite sebe, učiniti sebe sretnom osobom i uvjerit ćete se da će i druge privući ono čime zračite, ljubav.

Posebno lijepi dani za očaravajuću ljubav su od 14. do 18. svibnja. Ako ste u braku, vi koji volite svoju obitelj uživat ćete stvarati još veću bliskost i da tijekom ovog razdoblja uživate s bližnjima. Ne dozvoljaju da nitko i ništa poremeti to. Na uvrede ili negativnu energiju drugih – ako se pojave oko 22. ili oko 24. svibnja, najbolje je odgovarati ljubavlju, suosjećanjem, blagošću koja će omekšati i rastopiti sve pritiske, posesivnost, ili tuđu drskost, inaćenje, sve izazove koje se pojave i pretvoriti ih u nešto drugo, njom ćete “pripitomiti” druge. Ne prepuštajte se patnji i suzama oko 22. svibnja, jer time samo povređujete sebe, već budite spremni da sada sebe mijenjati.

LAV

Za vas je prva polovica svibnja vrijeme kada ljubav možete dobivati od drugih, bilo to neke prijateljski nastrojene osobe, ili nekog koga možete upoznati preko prijateljice, ili u nekoj skupini ljudi. Tijekom svibnja neki od vas će kriti svoje osjećaje, ili doživjeti ljubav s nekim tko je vrlo daleko. Bit će i onih koji će ući u neku tajnu ljubavnu priču, koja može biti samo strasna ljubavna priča, izazovna ili opasna pomalo ako počne oko 22. svibnja. Ako počne oko 25. svibnja, tada će biti prolazna avantura, ili kratkotrajni zanos. Pazite da ne naruši vašu stalnu vezu, jer nije vrijedna toga.

DJEVICA

Ako vam se tijekom svibnja dogodi ljubav, bit će to pod uvjetom da dopustite sebi da vas posao ne preokupira. U ovom razdoblju karijera i ljubav mogu biti isprepleteni. Osoba koja će vas podržati u vašoj karijeri, ili pomoći da ostvarite neki svoj životni cilj može postati izabranik vašeg srca. To znači da bi u svibnju mogla biti ostvarena i vaša ljubavna težnja, ali i želja da stvarate svoju obitelj ako je do sada niste stvorili. Istina, vi ćete imati mnoštvo kontakta i planova, mnoge Djevice će se istovremeno dokazivati na više poslovnih, ili životnih planova, ali ništa od toga vas ne može toliko ispuniti i donijeti vam osjećaj radosti koliko ljubav.

Ona je nezamjenjiva i mogla bi vam biti pokretač u svemu, kako u poslu, tako iu životu. Uz ljubav ii podršku drugih posao, ili ostvarenje životnih težnji vezanih za obrazovanje će ići lakše, samo je važno da se opustite i budete otvoreni za dobivanje ljubavi. Vjerujte da ste i vi zaslužili ljubav, posebno oko 16. svibnja. Što više vjerujete, to ćete je više osjećati. To je čarolija Venere u Raku u trigonu sa Neptunom u Ribama.

VAGA

Prve nedjelje svibnja vi možete doživjeti ljubav ako ste sami na nekom putovanju, ili s nekim tko će iz daleka doći vama. Dočekajte ga s riječima koje izražavaju dopadanje, ili ljubav. Riječima, dosjetkama, duhovitim izjavama, ili plesom, gestama, flertom … moći ćete početkom svibnja privući ljubav.

ŠKORPION

Ovo može biti povoljno vrijeme za ljubav ako ste sami i ako ste ženskog spola. Mars u vašoj sedmoj kući može donijeti osobu spremnu za ljubav – iz daljine ili sa putovanja, ili kroz poznanstvo preko rođaka. Ljubav može biti sada senzualna ili romantična. Moguća je i ljubavna požuda, jer je Mars u Biku, a upravo to vam je potrebno. Promjene u odnosima s drugima ili novo partnerstvo mogu se dogoditi u 28 dana počevši od 18. svibnja jer je vama mlad Mjesec u sedmoj kući partnerstva, ako vam je podznak u Škorpionu. Izbjegavajte samo ljubomoru oko 22. svibnja, jer ona može vrlo nepovoljno tada djeluje na vaš brak.

STRIJELAC

Prve nedjelje svibnja Venera je u vašoj sedmoj kući partnerstva i ona povoljno može djelovati na vaš brak. Ako ste sami, onda na nekom javnom mjestu možete upoznati osobu koja će vas svojom pričom i osmijehom šarmirati. U prvoj polovici svibnja i Merkur je u vašoj kući partnerstva, te to može biti neka vrlo inteligentna ili mlađa od vas osoba, uz koju će vam biti izuzetno zanimljivo. Od 19. svibnja Merkur kreće retrogradno i tada može biti usporena ili nečim otežana komunikacija s partnerom i mogućnost da neki problemi od ranije opet budu povod razgovora. Sada možete poboljšati situaciju. Poruke i razgovori se ponavljaju i tek ćete iz više pokušaja sve uspjeti. Jupiter u Lavu ove godine vas više nego uobičajeno može vući ka ljubavi i erotici.

JARAC

Vama tek poslije 7. svibnja Venera šalje pozitivne signale za ljubav. Ako ste sami, u to vrijeme muškarac Jarac može upoznati neku vrlo senzualnu, lijepu ili dopadljivu osobu. Ako ste u braku onda će više ljubavi i razumijevanja biti u vašem braku i to ga može učiniti postojanijim. Samo nemojte pokušavati kontrolirajte i da dominirate nad voljenom osobom oko 22. svibnja. Pokušajte biti mudri i nastojte izbjegnite konflikt. Pobijedite sebe i tako ćete zadobiti nju, ljubavlju ne posesivnošću i ne nametanjem nečega.

VODENJAK

Maj mjesec, posebno prva polovica, razdoblje je kada će Venera, planeta ljubavi biti u vašoj petoj kući ljubavi. Ovo je povoljno vrijeme za zabavu, provod i – ako ste sami – upoznavanje, a ako ste u ljubavnoj vezi, donijet će vam priliku uživati u lijepim trenucima s voljenom osobom. Razmjenjujete riječi ljubavi, riječi koje unose radost i toplinu i učine da se zaljubite, ili njegujte svoju vezu ako ste već u njoj. Najljepši stihovi i riječi ljubavne se mogu razmijeniti, ali je bitno da se i djelima pokaže ljubav.

Ulaskom Venere u Raka osjećaji mogu biti dublja i spontano se pokazivati. Emotivna bliskost i osjećaj ljubavnog blaženstva biće prisutno oko sredine mjeseca. Ako imate obitelj, možete pokazati više nego uobičajeno ljubav prema djeci i uživati s njim, bilo u podučavanju, u prvom tjednu svibnja, ili u nježnosti i emotivnim izljevima ljubavi tijekom drugog tjedna svibnja.

RIBE

Vi ćete od druge polovice do kraja svibnja mjeseca biti u mogućnosti da doživite nešto u ljubavi. Vi ste ti koji ćete se rado zaplivati rijekom ljubavi, dok je Venera u Raku. Davanje ljubavi, suosjećanje, emotivno razumijevanje i pomaganje vama ide lako. Ako ste sami, potražite u ovom razdoblju srodnu dušu. To može biti na nekoj proslavi, obiteljskom skupu, jer će Venera biti u Raku. Može biti i na nekom mjestu za zabavu, ili u blizini vode. Priroda i romantično okruženje mogu kod vas potaknuti ljubav posebno oko 16. svibnja. Vaš vladar Neptun je u trigonu sa Venerom i vi se možete naći na “sedmom nebu”. Ljubav vas može zanijeti kao nikog. Pustite je da teče kroz vas kao voda i bit ćete istinski sretni.

cure.ba

Komentari

komentara