Magazin

Svjetlo na nebu – Građani Sarajeva u šoku: Pogledajte šta je sinoć snimljeno iznad bh. prijestolnice! (FOTO)

Napisao admin

Sinoć su građani sarajevskog naselja Vratnik primijetili čudno i neobično svjetlo na nebu.


Svjetlo na nebu iznad Sarajeva (Foto: ekskluziva)

U prvi plan kako su kazali očevici ovog nesvakidašnjeg fenomena mislili da se radi o zvijezdi, ali ta teza je pala u vodu obzirom da nije bilo niti jedne zvijezde iznad neba u Sarajevu. Tako su čitatelji proslijedili fotografije na kojima se može vidjeti čudan objekat kako lebdi iznad Sarajeva, a neki su i rekli kako se radi o NLO.

Građani su kako su nam rekli bili zbunjeni objektom na nebu, a na fotografijama možete i sami procijeniti o čemu se radi. – piše Avaz.ba

 

No komentari su razni ispod ovog teksta, jedna od čitateljki je prokomentarisala da je lično vidjela objekat i kaže kako je mijenjao boju od žute do zelene.  Dok je čitatelj Hamza eksperimentisao sa fotografijom te uočio slijedeće: Približite sliku ili uvećajte vidjet ćete da izgleda kao piramida, ali bez ivica, vidjet ćete različita svjetla kao da vire kroz prozore!

 

Na to je i dobio komentar čitatelja Amela koji kaže: Već 3 mjeseca lebdi, nekad se isključi svjetlo. To ne lebdi baš iznad našeg grada to građani imaju takav utisak-dojam. Al taj objekat je veoma velik i baš se lijepo može vidjeti sa zemlje. Vjerovatno se radi o nekom satelitu. Jer ponekad promijeni lokaciju.

 

Šta vi mislite o čemu se zapravo radi?

ekskluziva.ba

Komentari

komentara