Magazin

Traumatizirana majka – Šokantne fotografije, ne otvarajte ako ste osjetljivi: Žena pokazala šta joj je uradio muž !

Napisao admin

Traumatizirana majka ispričala je kako je njen suprug tukao oklagijom i pokušao joj nasuti varkinu u usta. Lorraine Lorimer kaže da joj je suprug Alan O’Donnell također prijetio nožem.


Lorraine i Alan (Foto: arhiva)

“Voljela sam ga, vjerovala sam mu, a on me tukao i ostavio da umrem. Recite mi, gdje je tu pravda?”, rekla je.

Majka četvero djece imala je modrice na očima, ali i cijelo tijelo joj je bilo prekriveno modricama, piše britanski Daily Record.

Ona kaže da je njen pijani suprug, s kojim ima 14-godišnje dijete, otresao pepeo s cigarete na nju, a onda ležerno odšetao, prenosi “Doznajemo“.

O’Donnell je bio optužen za pokušaj ubistva, ali je osuđen samo za napad i zatvoren je na tri godine. Lorraine je razočarana ovako blagom kaznom Visokog suda u Glasgowu u Škotskoj.

 

Lorraine (45) iz Glasgowa kaže da je njen muž bio pod dejstvom alkohola i diazepama kad je napao.

 

-To je bila najgora noć u mom životu. Poslije se nisam smjela pogledati u ogledalo niti sama izaći iz kuće. Molila sam Vijeće da me presele iz ove kuće, ali su me odbili, pa svaki dan moram hodati u kuhinji gdje sam ležala tri sata, sva krvava, polivena varkinom i molila za život. Nakon što je uhapšen, pustili su ga uz kauciju i dozvolili mu da živi odmah iza ugla, tako da sam svakog trenutka bila prestravljena da će doći po mene. Nisam mogla raditi, skoro sve sam izgubila i kad sam čula da je osuđen na samo tri godine, bila mi je muka, prisjetila se, i nastavila svoju priču…

– Alan je bio moj suprug i neko kome sam vjerovala, a on me napao, tukao me, šutao, oborio me na pod i pokušao mi uliti izbjeljivač u usta, a onda mi je prijetio i nožem. A nakon samo godinu i pol on će opet živjeti tu iza ugla. Nakon napada otkrila sam da moj sin u krevet nosi nož i drži ga pod jastukom, da nas zaštiti u slučaju da se Alan vrati – navodi Lorraine.

lorraine1

Napad na nju se dogodio nakon što je večer provela sama kod kuće gledajući sapunice, a onda rano otišla u krevet. Sjeća se da je telefon ostavila u prizemlju na punjaču i tvrdi da nije znala da joj je Alan poslao stotine poruka i da je zvao nebrojeno puta. U porukama joj je napisao da ga ne poštuje jer ga ignoriše i već tada joj prijetio smrću.

 

Lorraine je spavala kad je Alan stigao kući u ranim jutarnjim satima i tražio od nje da zajedno popiju alkoholno piće.

 

– Kada sam mu rekla da ću u krevet, on me je povukao i u dnevnoj sobi me oborio na kauć u nije mi dao da ustanem. Poludio je, zgrabio me za kosu, povukao do kuhinje, a onda poderao moju pidžamu tako da sma ostala samo u gaćicama. Udarao me po glavi, a u pokušaju da pobjegnem, zgrabila sam ga za nogu, pa je pao. Međutim, tad je dohvatio oklagiju i počeo me udarati po glavi. Mogla sam osjetiti kako oklagija odskače o kosti moje lobanje. Onda je zgrabio ribež i stavio mi ga uz lice, prijeteći da će me isjeći. Vrištala sam i molila da prestane, ali je onda koljenima zarobio moja ramena.

 

– Držao je bocu varkine i pokušao mi je uliti u usta, a kako sam se borila s njim prosuo je po mom licu, vratu i prsima. Tada je zgrabio kuhinjski nož i prijetio mi. Potom se smirio, ustao, popušio cigaretu, otresao pepeo na mene, a onda otišao kao da se ništa nije dogodilo – kaže Lorraine, koja je nakon opisanog pozvala svog najstarijeg sina koji je pozvao i policiju.

cure.ba

Komentari

komentara