Magazin

ELMEDIN IZ “ZVEZDA GRANDA” pao na sedždu nakon što je prošao dalje – Nisam htio nikog provocirati, nego ….

Napisao admin

Najgledaniji muzički show u regiji “Zvezde Granda” nastavljen je četvrtim krugom takmičenja u kojom novina nije nedostajalo


Na scenu od ovog kruga izlaze po četiri kandidata od kojih samo jedan prolazi direktno u peti krug, dvojica idu u baraž a jedan napušta takmičenje. Žiri, u sastavu Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić i dalje ocjenjuje kandidate. U produkcijskom žiriju su Saša Popović i Žika Jakšić, piše “Cazin.net“.

Elmedin Kadrispahić Eka iz Vogošće pored Sarajeva oduševio je mnoge svojom izvedbom na sceni. On je za svoj nastup od žirija nagrađen plasmanom u naredni krug, ali je njegova proslava izazvala dosta priče.

Naime, mladi je Elmedin nakon što je čuo odluku žirija pao je na sedždu, odnosno poklonio se ničice Bogu, prenosi Doznajemo.

Evo kako je ovaj potez objašnjen na Fb stranici-grupi posvećenoj nastupu ovog mladog momka na “Zvezdama Granda”

Dragi i poštovani članovi grupe, a i ostali… Fotografija koju gledate je uveliko dobila zapažanja mnogih. Većina portala osuđuje i piše o Elmedinovom radovanju što je prošao direktno u 4. krug takmičenja na Zvezdama Granda. Zašto osuđivati, vrijeđati… ? Elmedin je po vjeroispovijesti musliman, koji je po samom prolazu u sljedeći krug se zahvalio Dragom Bogu tako što je pao Mu na koljena. To je pravi i jedini razlog, a ne provokacija i sl. Elmedin nije osoba koja bi provocirala ili svjesno uvrijedila nekog. Dosta kandidata uspjeh slavi na svoj određeni način i to treba da se poštuje. Pogotovo kad je u pitanju ta namjera. Srdačan pozdrav od Elmedina i tima!


cure.ba

Komentari

komentara