Magazin

Fotošop ili ne? – Karleuša provaljena: Ipak nije tako zgodna kao što se predstavlja! (FOTO)

Napisao admin

Jelena Karleuša na daleko je poznata po svom ekstravagantnom oblačenju i neobičnim kostimima za nastupe.


Jelena Karleuša (Foto: arhiva)

Zato svaku priliku platinasta plavuša koristi kako bi osim garderobe promovisala i svoj dobar izgled. Uvijek ističe da je zahvalna samo genetici i prirodi, a da savršeno zategnuto tijelo ima zahvaljujući vježbanju.

 

Prije par dana smo objavili članak gdje JK ponosno pozira i ističe svoju zadnjicu, ali izgleda da je stvarnost nešto drugačija.

 

Ona se ovom fotografijom pohvalila prije nastupa u jednom njemačkom klubu, na kojoj ima nevjerovatno uzak struk i obimnu zadnjicu dok su joj noge, standardno vitke.

 

Ipak, u toku nastupa je jedan od gostiju lokala primjetio da Karleuša u stvarnosti ne izgleda tako kao što se prikazuje. On je fotografisao Jeleninu pozadinu i uporedio je sa onim šta je ona objavila.

 

Procijenite sami da li je Jelena Karleuša koristila Photoshop ili je ovo pak djelo obožavaoca neke Jelenine ljute rivalke?

 

Naravno, nije dugo trebalo da Jelena odgovori na navode jednog štampanog lista pa je kao demant objavila video uz komentar: “Povodom skaradne fotomontaže slike moje FAMOZNE zadnjice, koju je objavila novina ALO, mogu samo da je gledaju i da od zavisti PLAČU(a na sudu će i plakati i platiti, a u zatvoru će njihovu zadnjicu slikati iz svih uglova)! Slika može da se fotošopira ali snimak NE!”

kolektiv.me

Komentari

komentara