Magazin Video

Žestoka borba – Žiri Zvezda Granda poručio Lejli: “Pjevaš najbolje, ali nisi atraktivna kao druge dvije kandidatkinje“!

Napisao admin

Žestoka borba je bila i ove subote u muzičkom tamičenju Zvezde Granda, koje su još jednom opravdale to što su mjesecima na prvoj poziciji po gledanosti.


Lejla Čaušević (Foto: ekskluziva)

Ipak, gledaoci nisu uvijek zadovoljni odlukom žirija, pa se nakon izbacivanja Lejle Čaušević iz takmičenja ispod snimka na YouTube-u pojavilo nekoliko komentara u kojima se osuđuje postupak žirija. Naime, Ana Bekuta i veći dio žirija su otvoreno rekli kako Lejla nije “dovoljno atraktivna“ za prolazak dalje, alaudirajući na to da jedna Zvezda Granda treba imati mješavinu više “kvaliteta“. Bekuta je čak dodala kako je Lejla bolje pjevala od druge dvije takmičarke, ali da to nije bilo dovoljno za prolazak. 

 Žiri Zvezda Granda poručio Lejli: “Pjevaš najbolje, ali nisi atraktivna kao druge dvije kandidatkinje“! GALERIJA 

 

– “Nama je konačno jasno kad ste skinuli one zidove da biramoZvezdu Granda, ne biramo prvi glas Srbije ili Jugoslavije i nisam glasala za djevojku broj 2. (Lejlu), hajde da se složim, odnosno da kažem po meni je najbolje pjevala, ali nedostaje ovo što imate vas dvije, ta atraktivnost, pokreti na sceni, eto zato sam glasala za vas dvije“, rekla je Ana Bekuta, dok se Bosanac jednim dijelom složio sa njom, ali je također stao u Lejlinu odbranu. 

 

– “Pa slažem se ja sa Anom, ali u svakom slučaju sam broj 2 nagradio jer mi je pjevački dosta zrela i što mnogim muzičkim stvarima vrlo spretno i sigurno odrađuje. Tačno je da je malo statična, konzervativna za njene godine po izgledu, što ja poštujem, ali ipak smatram kako su za jednu zvijezdu njih dvije atraktivnije“, rekao je Bosanac. 

 

– “Kandidatkinja broj 2 je bolja pjevačica, ali ovoga puta nije imala priliku, jer je izabrala pjesmu koju je odabrala i nije pokazala ono što zaista zna, ali vjerujem da će produkcija da je vrati na popravni“, kazala je Snežana Đurišić.

 

– “Ja bih rekao nešto za Lejlu. Nevjerovatna je stvar da neki favoriti po nama ispadaju, kao da nemaju želju, volju, sve je čudan splet i odabira pjesama i svega nečega. U prvoj pjesmi – Breninoj, koju je otpjevala, bilo je toliko bezveze i u ovoj drugoj sam očekivao mnogo više, ali nadam se da će produkcija da je vrati. Međutim, za broj 1 vidi se želja, volja, atraktivnost, igračke sposobnosti, a meni kao muškarcu nije bilo svejedno kada vidim tako nešto. To se desilo i sa kandidatkinjom broj 3, koja je pokazala sve svoje sposobnosti u drugoj pjesmi“, objasnio je Šaban Šaulić. 

 

– “Ja ću da budem različita. Što se tiče Lejle, nemam ništa protiv njene konzervativnosti, elegancije, ali nisam glasala za Lejlu jer je ona moj razočarenje. Ona je odličan pjevač i nije smjela da sebi dozvoli da ovoliko podbaci i u odabiru i interpretaciji. Što se tiče ovih djevojaka, meni ništa ne znači njihova atraktivnost, bitno mi je da su skrojile ono što znaju i umiju. Favoriti su se opustili“, rekla je Zorica Brunclik. 

 

– “Prvo, nije tačno da je Lejla pjevala najbolje, zato što je najbolje pjevala Tamara. I ona je pokazala da je najkompletnija za sve, pjevanjem, izgledom, atraktivnošću. Po meni je mnogo bolje pjevala Lejla, nego Teodora. A Lejla je djevojka koja pjeva odlično, jeste da Breninu pjesmu nije otpjevala dobro, ali je drugu odlično. Djevojka ne izgleda loše, ima svoj stajling, sad treba da prebije stilistu? Vrlo je elegantna, lijepa. Ne želim da ljudi koji gledaju ovo steknu utisak da smo izabrali one koje izgledaju dobro“, bio je jasan Aca Lukas. 

 

Sami pogledajte kako se trio predstavio i ko je zaslužio prolazak, a ko ne.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara