Magazin

Astrologija – Horoskop: Provjerite što vam je zapisano u zvijezdama

Napisao admin

Provjerite što vas očekuje na poslovnom planu te kako će se riješiti ljubavni problemi u koje ste zapali.


Horoskop (Foto: arhiva)

Ovan

21.03. – 20.04.

 

Poslije dugih zavrzlama, napokon ćete ući u mirniji poslovni period. Duhovno i intelektualno bit ćete stabilni i uravnoteženi. Moguće je i unaprjeđenje koje ste očekivale i puno ranije pa biste se, iz inata, mogli suzdržavati od velikog slavlja. Sjetite se da sve u životu dolazi u pravo vrijeme.

ZRAVLJE: Bit ćete pomalo hipohondrični pa ćete razmišljati koje pretrage još niste napravili. Jedino što vam treba, prevencije radi, jest ultrazvuk abdomena i dojki.

 

LJUBAV: Narednih par tjedana Ovnovima koji su duže vrijeme u skladnoj emotivnoj vezi idealan je za sklapanje braka jer zvijezde nagovještaju da će u tom slučaju biti sretan, plodan i trajan. Slobodni Ovnovi još će malo morati pričekati da netko poseban upotpuni njihov život.

 

Bik

21.4. – 21.5.

Vrijeme je pogodno za poduzimanje konstruktivnih akcija koje će vam osigurati zalihe za budućnost, posebno ako se bavite trgovinom. Sposobnost dobrog zapažanja i sjajna koncentracija pomoći će vam u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva. Imat ćete mogućnost obnoviti neke stare poslovne kontakte.

ZDRAVLJE: Manje zdravstvene smetnje poput alergije i upaljenih sinusa vrlo vjerojatno neće proći same od sebe pa se posavjetujte s liječnikom ili ljekarnikom.

 

LJUBAV: Netipično vama, živjet ćete u svijetu mašte. Stvarnost ne obećava ništa spektakularno, ali nikako da se pomirite s tom činjenicom. Od novog poznanstva previše ćete očekivati pa biste se mogli razočarati i možda preburno reagirati. Budite razumniji i staloženiji kad je ljubav u pitanju.

 

Blizanci

22.5. – 21.6

Sami sebe iznenadit ćete s kakvom ćete lakoćom funkcionirati na radnom mjestu. Očekujte neku veliku sreću koja se može dogoditi s promaknućem ili novim zaposlenjem. Ukoliko radite na velikom projektu, budite strpljivi, do zapaženog rezultata stići ćete postepeno.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se sjajno i imat ćete dovoljno energije za sve izazove koji su ovaj tjedan pred vama. Jedite što više povrća i voća.

 

LJUBAV: Bit ćete u velikom planovima oko planiranja zajedničke budućnosti s partnerom pri čemu su moguće svađe oko financija. Mišljenja ste da vaša polovica previše troši na neka svoja sitna zadovoljstva, a da si vi puno toga uskraćujete. Razgovor je jedini način za rješenje problema.

 

Rak

22.06. – 22.7.

Svi oko vas nervirat će se, a vi ćete, poput pravog požrtvovnog Raka, biti tihi i trpjeti. Nesebično ćete pomagati okolini, ali pazite da ta pomoć ne preraste u iskorištavanje. Imate svojih briga pa ne dozvolite da vas drugi opterećuju. Bilo bi dobro da riješite zaostalu administraciju.

ZDRAVLJE: Čuvajte se propuha. Zbog opasnosti od prehlade i problema s grlom, budite oprezni s hladnim napicima i sladoledom.

 

LJUBAV: Ovaj tjedan nema mjesta tuzi jer vas očekuje lijepi preokret u ljubavnom životu. Ako vas muči stara ljubav, poduzmite nešto jer bi lako moglo doći do pomirenja. Ipak, nešto morate promijeniti, da li pristup partneru ili nešto u vašim navikama, da bi pomirenje bilo trajnije.

 

Lav

23.7. – 22.8

 

Javit će vam se želja nametnuti se u nečemu u čemu niste vješti. Morate biti objektivniji prema sebi ukoliko želite iz trenutne situacije izvući maksimum. Bit ćete emotivniji nego što to okolnosti na poslu dozvoljavaju. Netko od kolega kočit će vas u vašim planovima.

ZDRAVLJE: Lijepo je biti spontan, ali i u spontanosti postoje granice koje ste vi prešli što se odražava na vaše zdravlje. Morate se urazumiti i postati umjereni.

 

LJUBAV: Uživat ćete u bogatom društvenom životu, najbolje ćete se osjećati okruženi dragim ljudima. Imat ćete volje i energije za večernjim izlascima, bilo sami ili u društvu voljene osobe. Odlično raspoloženje moglo bi vam pomutiti partnerovo priznanje da ne voli biti u drugom planu.

 

Djevica

23.8. – 22.9.Nećete biti sasvim zadovoljni na radnom mjestu jer ćete imati osjećaj da ste upali u rutinu iz koje ne vidite izlaz. Posao vas više ne ispunjava kao prije, težite za nečim kreativnijim i bolje plaćenim, ali sada nije pogodno vrijeme za promjene. Ljutit će vas nepravda, bilo prema vama ili kolegama.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste na dijeti ili barem pazite što jedete, napokon ćete vidjeti rezultate. Porast će vam samopouzdanje i obuzet će vas sreća.

 

LJUBAV: Slobodnim Djevicama smiješi se neočekivano poznanstvo s osobom, moguće mlađom, koja će vas ugodno iznenaditi svojom pristojnošću i finim manirama. Oni u vezi partneru ću nesebično davati puno pažnje i pokazivati mu koliko ga cijene. On će vam uzvratiti nekim iznenađenjem.

 

Vaga

23.9. – 22.10.

 

Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja, a ojačat će i vaša moć oslanjanja na sebe samog u donošenju važnih odluka. Čuvajte se provokacija i impulzivnosti. Nemojte ljutiti osobu od koje zavisi ostvarenje vaših poslovnih ambicija.

ZDRAVLJE: Dobrom zdravlju dodatno ćete pridonijeti ako dan započnete svježe napravljenim shakeom od voća ili povrća.

 

LJUBAV: Slobodnim Vagama nazire se nova veza, ali prednost ćete davati osobnoj slobodi. Bit ćete izbirljivi kad je ljubav u pitanju i lukavo ćete pristupiti potencijalnom partneru. Vage u vezi s partnerom će ostvariti neke zajedničke ideje koje će vam donijeti materijalnu korist.

 

Škorpion

23.10. – 21.11

 

Bit ćete u mogućnosti riješiti veći dio zaostalih dugova i na taj način stabilizirati vašu financijsku situaciju. Na poslu ćete biti pod smanjenim pritiskom pa ste u prilici pomoći manje uspješnim kolegama od čega ćete i vi imati koristi. Bit će to ostvarenje zajedničkih interesa.

ZDRAVLJE: Organizam ponekad traži i brzu hranu, ali pazite da ta potreba ne postane prečesta. Riskirate visoki kolesterol i dijabetes.

 

LJUBAV: U odnosu s voljenom osobom jedno drugome bit ćete oslonac u rješavanju svega što je važno za skladno funkcioniranje vaše veze. Imat ćete dobre ideje kako ostvariti dublju fizičku bliskost. Produbit ćete i međusobno povjerenje pa ćete jedno drugom povjeriti neke stvari koje nikome drugome niste rekli.

 

Strijelac

22.11. – 21.12.

 

Bit ćete pod velikim pritiskom i pokušavat ćete požuriti realizaciju nekih projekata, no to bi vam se moglo obiti o glavu, stoga se oboružajte strpljenjem. U suprotnom, brzopleti biste mogli napraviti neke pogreške koje će kolega koji vam nije naklonjen upotrijebiti za vlastiti probitak.

ZDRAVLJE: Pratit će vas česte promjene raspoloženja zbog čega će vam više odgovarati osamljenost nego društvo drugih ljudi.

 

LJUBAV: Poruka od stare ljubavi u vama će uzburkati stare osjećaje pa dobro razmislite prije nego se, na njegov poziv, sastanete s bivšim partnerom kako ne biste ugrozili sadašnju vezu. U istoj situaciji, slobodni Strijelci neće moći odoljeti ponovnom susretu, ali on bi mogao završiti s razočaranjem.

 

Jarac

22.12. – 20.1.

 

Bit ćete preosjetljivi i teško ćete prihvaćati kritike, čak i one dobronamjerne. Ukoliko je kritika od vašeg nadređenog, a s njim ste u dobrim odnosima, znajte da ima dobre planove za vas. Odlazak na službeni put donijet će vam značajne rezultate. Ne plašite se izazova.

ZDRAVLJE: Vrijeme je pogodno za bavljenje sportskim aktivnostima, bio to badminton, rolanje, plivanje, vožnja bicikla,…

 

LJUBAV: Bit će udvaranja sa svih strana, ali vama će biti teško odlučiti se tko vam u potpunosti odgovara. Svakome ćete naći manu, no uskoro biste mogli sresti jednu posebnu i upečatljivu osobu koja je baš po vašoj mjeri. Budite sigurni u sebe, malo opušteniji i partner će biti oduševljen.

 

Vodenjak

21.1. – 18.2.

 

Mnogi će od vas tražiti savjete, a vi ćete mudro ulijetati u nove poslovne poduhvate. Shvatit ćete da nemate što izgubiti i živjet ćete po onoj „tko riskira, taj profitira“. Pošto imate tendenciju da mnoge stvari započnete, ali ne završite, poželjno je napraviti selekciju i koncentrirati se na jednu od njih.

ZDRAVLJE: Pazite da se ne odjenete prelagano i zaradite grlobolju ili prehladu, pogotovo navečer i rano ujutro kad će temperature biti osjetno niže od popodnevnih.

 

LJUBAV: Obiteljska harmonija donijet će vam psihičku ravnotežu i dodatnu količinu kreativne energije. Voljena osoba znat će u vama potaknuti pozitivnu reakciju i snažne izljeve emocija koji će kulminirati uzajamnom razmjenom strasti. Bit ćete maženi i paženi.

 

Ribe

19.2. – 20.3.

 

Bit ćete zaokupljeni razmišljanjem o novim poslovnim ambicijama ili nagomilanim obvezama koje vas prate. Na žalost, nećete se moći pohvaliti dobrom komunikacijom u krugu poslovnih partnera. Ponekad morate preuzeti odgovarajući poslovni rizik u skladu sa situacijom i izazovom.

ZDRAVLJE: Glavobolje i brzo umaranje koje osjećate moglo bi biti povezano s oslabljenim vidom stoga što prije dogovorite pregled kod oftalmologa.

 

LJUBAV: Želite li promjenu na bolje u ljubavnom životu skupite hrabrosti i krenite ka ostvarenju svoje želje. Bez obzira želite li se pomiriti s bivšom ljubavi ili vam se sviđa netko novi, budite odlučni i direktni. Ovaj tjedan vrlo vam je naklonjen bilo da je riječ o pomirenju ili osvajanju nekog novog.

 

 

zadovoljna.hr

Komentari

komentara