Magazin

Najzabavniji u horoskopu – Škorpija je kralj crnog humora, Jarac šuti, al’ kad lupi…

Napisao admin

Svaki horoskopski znak duhovit je na svoj način. Naravno, ima i onih koji su uvijek spremni za šalu na nečiji ili svoj račun.


Horoskop (Foto: arhiva)

Ovan

On je prvi i jedan od najzabavnijih likova horoskopu. On je uvijek spreman za šalu, uvijek inspiracija kako poboljšati raspoloženje u društvu. Ponekad, zbog dominacije Marsa može i pretjerivati, piše 24sata.

Bik

Bik je dobroćudnog karaktera, voli lijepa i ukusna jela, ljubav i naravno zabavu i humor. On se iskreno za smijati i njegovim šalama, nema loše namjere. On je samo za smijeh, opuštanje i uživanje.

 

Blizanci

Veselog duha i komunikativnog karaktera. Oni su većinom spremni na šalu na svoj račun. Vole slušati i komentarisati sve smiješne priče. Oni su po prirodi vječni dječaci.

 

Rak

Voli se šaliti, ali na specifičan način, umjereno ali sve ovisi o raspoloženju. Ne dirajte mu majku i porodicu.

 

Lav

On je kralj, on može učiniti sve, ali ne i njegov ego. Njegov urođeni talent za uspjeh i postizanje visokih ciljeva nisu šala. Smatraju da su samo oni mogu kritizirati vodeće ljude u državi, jer samo oni ih mogu razumjeti, jer oni znaju što je uspjeh.

 

Djevica

To je intelektualni znak koji zahtijeva vrijeme i specifične teme humora i smijeha. Na poslu su jako smiješne, jer je to mjesto gdje su kod kuće.

 

Vaga

One vole čak i šale na njihov račun, samo da ne bude razočaravajuće i bez stila.

 

Škorpija

Crni humor, šale i psovke su osobine ovog znaka. Oni su uvijek spremni za šalu i na svoj i na račun drugih osoba.

 

Strijelac

Duhoviti Strijelac! Oni su veseli, optimistični duh i humor je nešto bez čega se ne može. Njihov smisao za humor je uvijek otvoren, vesel, optimistična strana, vesele i svijetle teme.

 

Jarac

Jarac šuti, ali kad on govori, dobro raspoloženje postoji. Često s cinizmom, ali iza ovog povučenog, šutljivog i osjetljivog znaka su skriveni biseri duhovitosti. Oni samo trebaju vremena za odmor.

 

Vodolija

On je jedan od najzabavnijih likova u horoskopu. Odlikuje se brzim humorom.

 

Riba

Ribe često bezazlenog humora. Malo povučene po prirodi.

cure.ba

Komentari

komentara