Magazin

Posljednji sarajevski romantičar pronašao svoju Pepeljugu – Pronađena bosanska Pepeljuga u starkama!

Napisao admin

Nedavno smo pisali o Sarajliji koji je pokrenuo potragu za djevojkom koju je prošle subote upoznao pored Careve džamije dok je "skidala štikle i obuvala starke". Ovaj romantični momak nije znao identitet djevojke koju je upoznao pa je preko našeg portala objavio oglas u kojem traži da mu se javi.


Oko 20 000 ljudi je ovaj oglas sa naše stranice podijelilo na društvenoj mreži Facebook sa željom da pomognu princu da pronađe svoje Pepeljugu. I, urodilo je plodom. Nakon nepuna dva dana kontaktirala nas je djevojka koja je te večeri “skidala štikle i obuvala starke”.

Danas smo imali susret u našoj redakciji. Vidjevši je, bilo nam je jasno zašto se ovaj Sarajlija zaljubio na prvi pogled. Dugokosa i dugunoga brineta, čednog osmijeha i pogleda kao u djeteta, kada je ušetala u našu redakciju niko nije ostao ravnodušan. Pomalo stidljiva i skromna cijelo vrijeme se smiješila i govorila kako je u šoku i kako ne može da vjeruje da se njoj može nešto ovako dogoditi.

 “Čim sam pročitala naslov na koji sam slučajno naišla na Facebooku, znala sam da se tekst odnosi na mene i da je odlučio da me potraži. Dok sam otvarala link sva sam treperila, srce mi je lupalo tako da sam imala osjećaj da se čuje koliko udara. Najmanje 50 puta sam pročitala tekst i prisjećala se svakog trenutka te večeri. Sve je trajalo nekoliko minuta, a bile su tako posebne. Užasno mi je bilo žao što sam morala ići kući. Tata je te večeri došao po nas dvije da nas vrati kući i tada sam rekla prijateljici da sam “loše sreće” jer moram kući iako sam upoznala “mrak” frajera. Inače, već duži period nemam momka i živjela sam u ubjeđenju da meni ništa posebno ne može da se desi. I eto, vidite kako me je sudbina iznenadila”.

Na pitanje želi li otkriti svoj identitet građanima BiH s obzirom da vlada veliko interesovanje za “Bosansku Pepeljugu”, nasmiješila se i skromno rekla:

“Joj, ja ne bih ako ikako može. Volim svoju privatnost i ne bi mi godila takva vrsta publiciteta. Vjerovatno bi, kao što su već to uradili,  i sa drugih portala prenijeli ovu priču zajedno sa fotografijama i preko noći bi postala poznata. Ja to ne želim. Jedino što želim jeste da se sa njim večeras vidim i da ga zagrlim. Bez obzira na to bili mi zajedno ili ne zaslužio je zagrljaj za ovo što je uradio. Niko ništa ljepše zbog mene nije uradio u životu. Danas cijeli dan razmišljam šta ću obući večeras, starke ili štikle….Nadam se da ću i drugi put ostaviti dobar dojam na njega, da se neće predomisliti i zažaliti zbog ovoga što je uradio. Moram vam se zahvaliti što ste mi zajedno sa njim podarili najljepši poklon u životu, ovo ne može doživiti svaka žena i zahvalana sam na osjećajima koje ste probudili u meni”.

Nakon toga je laganim korakom u svojim sretnim starkama otrčala prema frizerskom salonu naglasivši da želi da se isfenira za večerašnji izlazak kako bi bila lijepa, rekavši da ništa ljepše  na ženi ne može mirisati, kao svježe oprana kosa. Uz to je dodala da će nanijeti i parfem koji joj je te večeri poklonio za rođendan.

novi.ba

Komentari

komentara