Magazin

Nazvao je policiju zbog pacjentice – “Ja sam samo smršavila…”

Napisao admin

Katarina Sivec je jedna od najspektakularnijih primjera moći interneta i toga u kakvim čudnim vremenima živimo. Ova djevojka iz Zagorja je uvijek imala problema s prekomjernom težinom i neuspješno se borila s njima. Njezina mala plaća nije joj dopuštala previše mogućnosti eksperimentiranja, pa je isprobala strogu prehranu, vježbanje kod kuće i skupljala je novac za posjete specijalisti.


Kao što je to i inače u životu – ti načini nisu urodili plodom. Najgore je to što je specijalista nutricionist slano naplatio svaki sat konzultacija. Zauzvrat, nudio je neučinkovite, motivacijske fraze. Nema smisla, u takvim je okolnostima bilo nemoguće izgubiti težinu. Katarina je, međutim, ipak pronašla rješenje…

Internet ne poznaje granice, a njegova moć je nevjerojatna. Dakle, ponekad se treba osloniti na njegovu snagu i tamo tražiti rješenja svojih problema. To je upravo ono što je napravila Katarina. Bilo joj je dosta plaćanja za stručne posjete, koje joj nisu pomagale. Počela je pretraživati internet.

“To je bila bomba, neki prst sudbine. Kao da je netko bacio granatu na moj kompjuter. Jedan post koji mi je zapravo dao zaključak!”

Jedna od korisnica objavila je na ne baš popularnom društvenom forumu animaciju na kojoj dokumentira – u nekoliko slajdova – kako je ozbiljno smršavila. Katarina je slučajno naišla na to.

“Kada sam to vidjela, bilo je to neko vrijeme nakon tih događanja, tako da sam mogla čitati očajne komentare korisnica foruma – sve u stilu: reci mi kako si to učinila i smijati se, jer sam krajičkom oka vidjela da je odgovor nekoliko postova kasnije”

Djevojka dugo vremena nije odgovarala, ali na kraju je odlučila otkriti svoju tajnu. “Čitala sam daljnje komentare s otvorenim ustima – uspjela sam, to je sjajno, koji uspjeh, nikada više pretilost. Pomislila sam: Bože, djeluje ili ne – ja to moram imati! Tražila sam i kupila!”

Dva mjeseca kasnije, Katarina je otišla svojem dijetetičaru. Prvi put nakon što je počela koristiti tretman mršavljenja. Nije prošlo bez skandala…

“Bilo mi je jasno da sam bila prevarena! Htjela sam mu se pokazati i reći – pogledajte, tratili ste moje vrijeme dvije godine, a ja sam uspjela u nekoliko tjedana! Bez vježbe, bez dijete”.

Katarina je smršavila više od 15 kg u kratkom vremenu. Gubitak na težini trajao je ukupno nešto manje od školskih praznika. Nije poznato da li zbog radikalnog mršavljenja ili zbog teškog predmeta kojeg je držala u ruci – nutricionist je odlučio pozvati policiju. Policajcima je rekao kako jedna osoba tvrdi da je njegova pacijentica, Katarina Sivec i koristi njenu osobnu iskaznicu. Tvrdio je da je on ne poznaje, i da je to netko potpuno drugi.

“Za mene je to čak i bolje, jer nisam morati platiti za posjetu! A taj će stručnjak i tako uskoro ostati bez posla, jer svim mojim prijateljima pričam o tretmanu koji je spasio moju figuru!”.

Katarinino rješenje

Kako je Katarina dosegla idealnu težinu? Sve duguje dodatku prehrani koji se temelji na prirodnoj klorogenskoj kiselini. Taj isti, koji je odgovoran za ubrzanje metabolizma nakon što se pojedu suhe šljive.

Klorogenska kiselina je tvar koja radikalno poboljšava sagorijevanje masti i uklanjanje masnoća iz tijela. Osim toga, rješava se nepotrebnih šećera iz tijela i ubrzava metabolizam. Kao rezultat toga, čak i kratko davanje klorogenske kiseline garantira dramatično smanjenje tjelesne težine, te je na kraju uništava.

Veliki plus klorogenske kiseline i njezine moći je činjenica da nije potrebno izvoditi dodatne vježbe ili ići na dijetu. Možete na taj način zaobići najgori element koji je povezan s mršavljenjem a i dalje mršaviti pred očima.

Postoji li nekakvo “ali”?

Naravno da da! Klorogensku kiselinu je vrlo teško dobiti, a njena koncentracija u šljivama (svejedno da li u sušenim ili ne)je zapravo stvarno simbolična. Pogotovo ako su neadekvatno pohranjene i tretirane kemikalijama.

Izvor kondenzirane i, naravno, prirodno dobivene klorogenske kiseline, može biti samo dodatak prehrani. Problem je u tome da, u principu, svi sadrže sredstva koja negativno utječu na tijelo. S druge strane, jedini preparat na hrvatskom tržištu koji je u potpunosti ispitan, dokazanog djelovanja – CGA800 – dostupan je samo na internetu.

Dakle: ako Vam je stalo da izgubite težinu morate se potruditi – otići na internetsku stranicu proizvođača i tamo naručiti proizvod. Ipak, upozoravamo Vas, međutim, da je potražnja za CGA800 vrlo velika i može se dogoditi da dodatak prehrani više neće biti u prodaji, piše “Index“.

cure.ba

Komentari

komentara