Magazin

SVI SU UZ NJEGA – Majka Ace Pejovića kroz plač izjavila da Biljana…

Napisao admin

Supruga Ace Pejovića Biljana je jučer premještena na odjeljenje, bolje se osjeća, počela je normalno da jede i da priča sa ljekarima i porodicom. Neposredno prije nego što se to desilo, dok je bila u kritičnim trenutcima, Anđelka, majka poznatog pjevača govorila je o teškim momentima kroz koje prolazi snajka, te koliko su vezani za nju.


“Šta ću… Nije mom Aci lako, nadam se da će se sve dobro završiti. Mom sinu nije lako, mnogo se sekira i plašim se kako će sve ovo da izdrži.

 

Iskreno da vam kažem, život bismo dali za našu Bilju, samo da bude dobro, ona je divna majka i žena. Nikada do sada nije bila bolesna, bila je zdrava žena u punoj snazi.

 

Kada samo čuli da je u bolnici, doživjeli smo pravi šok, samo se nadamo da će dragi Bog pomoći da sve bude dobro”, plačljivim glasom rekla je Anđelka Pejović, koja u Prijepolju, inače rodnom gradu poznatog pjevača, živi sa suprugom Isidorom.

 

Na svu sreću, kako su danas izvijestili mediji iz Srbije, Biljana je stabilno, napustila je odjeljenje intenzivne njege i prebačena je u sobu.

alo

Komentari

komentara