Magazin

KRALJICA! UBILA! RAZBILA! – 17-godišnja Azra Husarkić u Zvezdama Granda dobila pohvale bolje nego bilo ko do sada!

Napisao admin

Azra Husarkić (17) iz Tuzle predstavila se ove subote na OBN TV u popularnom takmičenju Zvezde Granda, a neki od komentara koji su se pojavili ispod YouTube snimka su: "Kraljica, razbila, pobjednica, ubila…"


Za nekoga ko ima takav glas, ali i muzičku karijeru, te obrazovanje već od ranije, bio je očekivan tako fenomenalan nastup, pa je i sam žiri ostao bez riječi, jer je sve bilo besprijekorno.

 

Azra je maestralnim nastupom sve oduševila, a uzimajući u obzir njeno dosadašnje iskustvo koje ima, počevši od dvorana u kojima je pjevala, nagrada koje je osvajala, bilo je sasvim očekivano da sam žiri ne može naći riječi kako bi najbolje opisao njeno sinoćnje predstavljanje, koje joj je obezbijedilo prolazak u dalji krug. 

 

Tako je Bosanac prokomentarisao: “Intonacija odlična, dinamika perfektna, ukrasi na mjestu kako trebaju, vibrato k`o šećer, vokali zaokruženi lijepi, ukupan utisak – ne može biti bolje“. Zorica se složila sa svim i dodala kako je lijepa kao lutka, dok je Šaban bio jasan rekavši da je sve bilo vrhunski. Uživajte u Azrinom nastupu.

ekskluziva

Komentari

komentara