Magazin

Godišnji horoskop za 2015. – Lavu je pravo vrijeme da kaže sudbonosno Da, Bika očekuje uspjeh na poslu

Napisao admin

Sljedećih 365 dana 2015. godine provedimo u činjenju, poboljšanju i ljubavi.


Neminovno je pitanje kakva godina je pred nama, onda, kada uvelike zakoračimo u prosinac i odbrojavamo do Nove godine. Višegodišnje tendencije kvadrata transcedentalnih planeta Urana i Plutona obilježava i ovu godinu, ali Saturn izlazi iz teškog inkonjukcijskog aspekta (povezanog sa sudbinom, čak i karmom) sa Uranom i prelazi na najbenefičniji aspekt, trigon, jer iz Škorpiona, 23. prosinca 2014. prelazi u Strijelca, piše “Kurir“.

To je ono svjetlo na kraju tunela, samo da pod utjecajem dominacije vatrenih znakova, obzirom na Jupiter u Lavu, do 12. kolovoza, ne postanemo nestrpljivi, jer možemo prenagliti na mnogim poljima. Neptun će napraviti kvadrat, sa Saturnom i preispitaće našu savjest, moral i više ciljeve, ali i vjeru u sebe i ispravnost puta kojim hodamo. Venera će praviti društvo Jupiteru i biti neobično dugo u Lavu, tražeći da u ljubavi i udobnosti prihvatimo ništa manje od onog što je za nas najbolje, a Merkur, glasnik bogova će se retrogradno vraćati u zračne znakove, koji mu i jesu najudobniji, tražeći prevlast razuma i intelekta.

Gdje je tu svatko od nas? Ponašamo sa kao oni koji će “dijetu držati sutra”, sačekati da se uskladi sve prije nego što se zaposle, ožene, udaju, dobiju dijete … A nema smisla oklijevati i čekati. Ova godina poručuje “sve što se počne, mora se i završiti”. Hrabrosti nam neće nedostajati, a volju jačaju plemeniti ciljevi, pa da krenemo, jer vrijeme ne čeka na nas, ono neumitno teče. Sljedećih 365 dana 2015. godine provedimo u činjenju, poboljšanju i ljubavi.

Ovan

Ulazak u Novu godinu dočekat sa vrlo podijeljenim aspektima, koliko god dobrobiti donositi Jupiter u prijateljskom znaku Lava, on je u trigonu sa Uranom, koji već četiri godine boravi u vašem znaku i čini da sve dobre prilike dođu iznenada. To može biti opterećujuće, jer ćete na sve morati reagirati brzo, prekidajući ono što ste radili do tada. Od vas nebo kao da traži da živite astrološku prirodu svoga znaka, jer ako je ijedan znak obdaren hrabrošću i inicijativom, onda ste to vi. Ne čekajte prilike, krenite im u susret, prosto ih stvarajte, čak i kada vam se bude činilo da su prilično daleke i nemoguće.

Siječanj donosi neku vrstu dileme oko vaših vječitih želja i novih prilika koje su drugačije, ali i mnogo izvjesnije. Mnogi pripadnici znaka se baš tada mogu odlučiti za prekid rada za druge i započinjanje samostalnog posla. Mjesec u vašem polju novca i to u rastućoj fazi, 1. siječnja, dosta obećava i nudi mogućnost da vaši napori budu adekvatno nagrađeni. Kočnice i konkurencija neće biti za potcjenjivanje, a li to svakako ne treba umanjiti vaše napore. Naprotiv, tek tada treba dati svoj maksimum i da pokažete koliko ste dorasli tako korenitoj promjeni kakva vas očekuje ove godine. Ovogodišnje kretanje planeta i boravak Sunca, Marsa, Mladog Mjeseca i Urana točno na dan početak vladavine vašeg znaka, 21. ožujka, daje vjetar u leđa svakoj korisnoj zamisli.

Ako zaista donosite ispravne odluke, osjećat ćete se kao da vam se dešavaju čuda. Za vas će važiti riječi čuvenog pisca Paula Coelha: “Kad čovjek nešto cijelom dušom iskreno poželi, cijela se svemir uroti da mu u tome pomogne”. Slobodno želite, hrabro se nadajte i smjelo radite na tome da se samoostvarite. Vaše najveće iskušenje ove godine bit ćete vi sami sebi ukoliko budete pasivni i spori. Ne srljajte kada se krećete, možete imati povredu ruke, ili glave. Lijepo kažu ljudi, tko ide sporije, brže stigne.

Bik

2015. godina za vas ima dvojako značenje i izgledati kao dva potpuno različita razdoblja, a prijelomni datum je 12. kolovoz. Kao je Jupiter u vašoj kući obitelji, doma i roditelja, treba da se posvetite ovim sferama života i rješavanju problema s njima. Ovaj aspekt ne znači nužno kupnju kuće, ili stana, ali znači usklađivanje odnosa unutar obitelji, prevladavanje nekih svakodnevnih razmimoilaženja i opraštanje ako smo pogriješili. Aspekt kvadrata je izazovan i težak, ali dovoljno upornosti uvijek donosi očekivani rezultat. Venera započinje da vas budi i grije pojačanim, toplim emocijama tijekom ožujka, a već 18. ulazi u vaš znak i donosi zaljubljivanje, makar i po tko zna koji put, u osobu koja vam je obilježila život.

Mladi će prvi put poželjeti trajniju vezu, stariji osjećaje kao na početku ljubavi, a najstariji da ne budu sami i da im se makar djelić ljubavi koju su pružali, vrati pažnjom i dugim razgovorima. Sve se to nastavlja i do kraja vladavine vašeg znaka, čitava dva mjeseca. Ovo je doba godine kada treba obaviti sve važne poslove i potruditi se da dobijemo očekivanu moralnu i materijalnu satisfakciju.

Venera ipak nije samo planeta ljubavi, već i vladar koji pruža udobnost i ugodnost svakodnevnom životu. Kada Jupiter 12. kolovoza uđe u prijateljski i zemljani znak Djevice, za vas će to značiti ostvarenje realnih prilika i očekivanja. Bit ćete učinkovitiji, sve ćete obavljati s lakoćom i bit ćete zadovoljni svojim radom. Tada možete očekivati ubiranje plodova svega onoga što ste radili tijekom prethodne, za vas nimalo lake godine. Iako su u vašem neposrednom okruženju mogući otkazi i reorganizacija, vas to uopće neće dotaknuti, štoviše, možda ćete čak i napredovati. Dakle, poslovno i financijski vrlo značajna godina, u kojoj ćete ostvariti ono što vam je zaista važno u budućnosti. Pripazite da se ne udebljate, jedite male, a zdrave obroke i izbjegnite jelo zbog čistog uživanja u hrani.

Blizanci

Godina u kojoj dominira trigon Jupitera sa Uranom u vašem prirodnom trećem i jedanaestom polju, i to u prijateljskom elementu vatre, donosi vam mnogo toga novog i dobrog. Isto tako, uči vas odlučnosti i boljem korištenju prilika koje vam se mogu stvoriti ove godine. Nije vrijeme za strah, jer on donosi neuspjeh i blokadu. Vrijeme je da osvijestite svoje odlične mentalne potencijale i volju i snagu uma usmjerite u pravcu koji smatrate najboljim.

Na poslovnom planu možete doživjeti šansu za posao zbog kojeg ćete ubrzo započeti raditi na svom obrazovanju i kvalifikacijama. Ništa ne treba da vam bude nedostupno i nevjerojatno, jer sve je moguće, ako uložite volju i rad. Emotivno, biće ovo godina odluke koja je možda trebalo dogoditi ranije, jer će se u polju vaš kuće ljubavi desiti pomračenje Mjeseca već 5. travnja, a zatim i 30. rujna u jedanaestoj kući nada i želja. Ukratko, vrijeme je da prestanete idealizujete ljude i odnose i pokušate u realnim okvirima sredite odnose koliko je to moguće, da biste jasno uvidjeli što treba odbaciti, jer se više ne može popraviti, a što je vrijedno novog početka.

Ova godina vas uči prihvaćanju realnosti, slobodi djelovanja i odlučivanja na svim poljima i hrabrosti za suočavanje sa svim problemima koje ste zbog nerealnih očekivanja sami sebi stvorili. Iako ste vi Petar Pan zodijaka, netko tko jednim dijelom nikada ne odraste, vrijeme je da shvatite kako jedino vi sebi krojite sudbinu. Ulazak Saturna u vaš prirodno polje partnerstva, u znak Strijelca još 23. prosinca 2014. i njegov dvogodišnji boravak ovdje, naučit će vas kako prihvatiti ispitivanja koje je pripremio i sve svoje odnose, bilo poslovne, bilo privatne, podignete na višu razinu. Odrecite se neke štetne navike, ako ste pušač, naročito, jer ćete obnoviti pluća i ojačati imunitet, a time i opće stanje organizma.

Rak

Polovinom 2014., točnije 17. srpnja, Jupiter je iz vašeg znaka prešao u vatrenog Lava. To nikako ne znači da ste izgubili milost ovog najvećeg dobrotvora među planetima. Bio je u vašem znaku godinu dana i sad sve ono što ste postigli tijekom tog izuzetno povoljnog razdoblja treba zadržati, razvijate i učiniti trajnim, bez obzira na sva iskušenja koja donose složeno vrijeme i prilike oko vas. Tijekom totalnih mjesečevih pomrčina koja su započela lani, a nastavljaju se i ove godine, osjetit ćete da je to vrijeme odluka i da je većina važnih situacija dramatična tipa sad ili nikad, sve ili ništa. To se osobito odnosi na obitelj, prije svega na vaš roditelje.

Sve vaše nesuglasice mogu postati mnogo važnije, čak i sudbonosne i značiti vam više nego inače. Planovi u vezi s materijalnom sferom uglavnom će biti ostvareni i odlični po vas. Ovo je godina vašeg prosperiteta i uspjeha. Potrudite se zato da napredak usmjerite ka stvaranju skladnijih i sretnijih odnosa u obitelji i prema svim dragim ljudima. Dakle, radost zbog poslovnog i financijskog uspjeha biće mnogo veća ako je podijelite s najmilijima. Kada Jupiter uđe u skromnu i radnu Djevicu 12. kolovoza, vi ćete se baviti prioritetima, biti organizirani, putovati, učiti s iznenađujućom posvećenošću. Skromnost jeste velika vrlina, samo ne treba biti skroman u davanju, nego u osobnim zahtjevima i željama.

Ljubav koju ćete osjetiti za sve one koji su vam pomogli da odrastete, sazrijeva, budete svoji i svakim danom sve jači i bolji, sada dobiva puni smisao. Iskoristite ovu godinu za formiranje jezgre svog mikrokozmosa sazdanog od obitelji i prijatelja, od svih onih koje volite. Promijenite način prehrane, ali ne privremeno, nego trajno, jer ćete tako izbjeći sve vrste stomačnih tegoba, uz pomoć stručnjaka, naravno.

Lav

Jupiter, nejveći dobrotvor među planetima, u vaš znak je ušao još u srpnju 2014. i tu će provesti trinaest mjeseci. U astrologiji ne postoje dobre i loše planete, dobri i loši aspekti, ali Jupiter u vašem solarnom znaku svakako donosi obilje dobrih prilika. On daje nadu, entuzijazam i volju, a ako se nalazi u odličnom aspektu trigona s Uranom u Ovnu, znaku inicijative, jasno je da neobične poticaje i povoljne preokrete, možete sami pokrenuti. Krajem iste, 2014. godine, 23. prosinca, Saturn ulazi u treći znak vatrenog trojstva, Strijelca i na neki način daje pečat dominaciji vatrenih znakova tijekom 2015. godine.

Polja na kojima naročito treba poraditi jesu oni najveći životni izazovi, odluke koje su dugoročne i donose stabilizaciju u sferi karijere, statusa, ugleda. Dakle, ako ste pred diplomiranjem, usavršavanjem ili stjecanjem više kvalifikacije, pomoći će vam sretne okolnosti. Možete dobiti unapređenje i podršku onih koji treba da vas izaberu. Kako je Jupiter vrhovni bog koji od svojih podanika i te kako traži pravednost, budite pošteni i moralni u davanju obećanja i ponudite samo ono što zaista možete ispuniti.

Ljubav je područje u kojem će biti povoljnih šansi, ali samo one iskrene i prave imat će priliku da se zaista ostvare i postanu nešto više od veze. Zbog toga je pravo vrijeme da zaprosite osobu s kojom želite provesti ostatak života. Sjajne su prilike da uložite u svoju kreativnost i potencijale koje do sada niste iskoristili. Najvažnije je da godinu ne provedete u uživanju i razbacivanju, jer ćete od 12. kolovoza morati biti mnogo racionalniji s novcem i manje trošite. Opuštajte se kada je to god moguće, kako biste izbjegli ubrzan puls i varijabilan krvni tlak koji će vas pratiti ove godine.

Djevica

Detaljni i posvećna kakvi jeste, vi ćete ove godine tijekom prvih osam mjeseci 2015. analizirati prilike, kako one koje ste ostvarili, tako i one koje ste propustili. U vašu kuću doma i obiteljskih odnosa ulazi Saturn i čini biti još odgovorniji i posvećeniji nego inače. Od početka siječnja bit ćete zabrinuti zbog slabijeg imuniteta i općeg pada energije. Srećom, to će biti blagdansko vrijeme i vi ćete se ubrzo mnogo bolje osjećati i moći čete izdvojiti vrijeme za oporavak.

Već u veljači će stanje biti odlično, priljev vaš energije nesvakidašnji, a ako ste duže vrijeme čekali neki važan poslovni ugovor, sada je pravi trenutak da ga potpišete. Emocije će oživjeti u ožujku, pa ćete osjetiti da nije sve tako sivo i dosadno kako vam je djelovalo do sada. Usamljeni mogu na nekom skupu u vezi s poslom upoznati osobu koja će im kasnije mnogo značiti. Shvatit da odavno niste imali priliku za komunikaciju kakva će vam se pružiti u ovom razdoblju. April će vam donijeti novčane izazove, povećane izdatke, ali će vas radovati jer su namijenjeni potrebama članova vaše obitelji, ili bliskih prijatelja.

Kada Jupiter 12. kolovoza zakorači u vaš znak, osjetit ćete da ste na pravom putu da sve ono što ste čekali, čak i nekoliko godina, sada dolazi na mnogo ljepši način i da vaši planovi konačno mogu počnu ostvarivati. Važno je ne započinjati više stvari odjednom, nego se usmjeriti na materijalnu sigurnost u svakodnevnom poslu, a obiteljski život će biti lijep i ugodan. Šetnje i druženja, kao i uzimanje preparata za zaštitu imuniteta, čuvat će vaše zdravlje ove godine.

Vaga

Od godine ulaska Saturna u vaš znak, ali i Urana u Ovna, točnije od 2010. godine, vama se stalno nešto bitno događa, a 2015. bi mogla biti vrhunac tog ciklusa. Od četiri lunarne eklipse, koje zovemo tetrade, lani su se dogodile dvije i obje u vašem znaku i Ovnu, sa Suncem u vašem znaku, 15. travnja i 8. listopada. Taj ciklus se nastavlja i dogodine, a dvije eklipse 5. travnja i 30. rujna opet su povezane s vašim znakom. One govore o tome da nije vrijeme za diplomaciju i tiktiziranje, nego za preispitivanje, pa i prekidanje svega onoga što vas je samo opterećivalo.

Kako se Jupiter nalazi u harmoničnom znaku Lava, vašoj prirodnoj kući izbor, vama je važno da konačno napravite najvažnije planove. Niste ni imali problem s tim što vam treba i koliko, ali je boravak Saturna u kući novca tijekom 2014. godine, činio da para baš i nije bilo dovoljno. Kada govorimo u najupečatljivijim aspektima, dominacija vatrenog elementa činiće vas znatno odlučnijim i bržim u donošenju odluka. Osim toga, planeta u vjetrnijem znacima govore o sazrijevanju svih vaših odnosa, partnerstava i braka i drugačijim mentalnim potrebama i poimanju u kojem konačno, bez ustručavanja, možete odbaciti sve ono što vas opterećuje iu čemu ne vidite smisao.

Jednostavno rečeno, ako ste shvatili da vas bilo tko iskorištava i da je brak, ili poslovno partnerstvo, postao samo formalni odnos bez suštine, krenut ćete mnogo hrabrije u susret novim odnosima i poslovima. A ako su vaše odluke sukladno moralnim i pisanim zakonima, možete dobiti samo bolje od postojećeg. Čuvajte se padova u vrijeme pomrčine i pijte dovoljno tekućine koja će balansirati vaš organizam i čuvati vam bubrege.

Škorpion

Dok vašim znakom tranzitira Saturn, pitali ste se da li ste u velikoj nemilosti zvijezda i neba. I mada ovaj planet, najčvršću povezanu s učenjem i sazrijevanjem, osobito učenjem svega onoga što nam teže ide, smatraju učiteljem i mučiteljem, ipak je ovaj tranzit višestruko koristan, oslobađa nas ideja o nečemu nemogućem, što nemadalje uporište u budućnosti, uči nas temeljitosti, realnosti i strpljenju, a upravo 23. prosinca napušta vaš znak.

Od siječnja do ožujka, vi ćete pokušavati poslove i osobe koji su nestali iz vašeg života tijekom razdoblja prolaska Saturna, nadoknadite onima koje tek uvodite u svoj život. Novogodišnji praznici i razdoblje do 13. siječnja, bit će za vas vrlo napeti – bit ćete opterećeni dilemama da li prekinuti privatni posao, ili onaj koji ne ispunjava vaša očekivanja, ali i reorganizirati obiteljski život bez miješanja sa strane, prije svega roditelja i onih koji daju neželjene savjete. Od travnja do lipnja mogući su novi izazovi koji dolaze nanajavljeno i neupadljivo i trebat će vam truda da ih uočite. Tako možete dobiti ponudu za posao u tvrtki koja nema zvučno i poznato ime, na radnom mjestu od koga ne zastaje dah, ali nudi dugoročnu stabilnost vama i vašoj obitelji.

Najunosniji privatni poslovi u dolazećoj godini su oni povezani s nekretninama, građevinarstvom, i investicijama. Za obiteljski život i emotivne veze, važno je ostati pribran i realan, ne zanostiti se snovima koji u skorije vrijeme ne mogu biti ostvareni, gledajući životu u oči i dosljedno radeći ono što očekujemo od drugih. Čuvajte se nervoze, nesanice i uznemirenosti, a najbolji način je potražiti stručni savjet od liječnika, iscjelitelja, svećenika, kako god da nalaže bogata intuicija.

Strijelac

Vaš optimizam teško da išta može pokvariti, a vaš vladar Jupiter vas baš podržava. Od srpnja 2014. on boravi u znaku Lava, a kada stvori savez s Uranom iz Ovna i od 23. prosinca i Saturnom u vašem znaku, jasno je da vi ove godine imate prilično mirne vode na svim svojim avanturama i putovanjima. Strijelac je znak poretka i filozofije, duhovnih i religioznih principa, a nevjerojatna širina duha zaista krasi vaš znak i njegove pripadnike. Nedostaci su brzo gubljenje interesa za nešto što ste do jučer obožavali raditi, brze promjene raspoloženja i impulsi koje vam uvijek ne koriste mnogo.

Kada Saturn uđe u vaš znak, vi ćete se u najmanju ruku uozbiljiti i početi funkcioništu mnogo odmjereniji. Tijekom boravka Marsa i Venere u Ovnu, već od 21. veljače, zaista možete hrabro iskoračiti iz postojećih okvira kojima niste naročito zadovoljni i započeti novo poglavlje u poslovnom, pa i privatnom životu. U ožujku i kolovozu naići ćete na prepreke u vidu pozivanja na humanost i suosjećajnost s drugima, što dolazi kao posljedica kvadrata Saturna iz vašeg znaka s Neptunom u Ribama, a zatim i kritike da ste neskromni i nerealni i da želite nemoguće. Mada možda i niste suosjećajni, svjesni ste da treba poznavati vlastita ograničenja i dati šansu onima koji umiju bolje i više bez žaljenja, jer posao i emocije nemaju mnogo zajedničkog.

S druge strane, u polju emocija ne trpite ograničenja i smatrate da u kvalitetnoj vezi ne smije biti pravila i nametnutih standarda. Zato se i poslije kolovoza izborite za svu slobodu koju želite u vezi, braku i obitelji. Ne budite štedljivi kada je u pitanju ljubav, budite rasipnik kada volite i skromni kada zahtijevate, što i jeste osobina vašeg znaka. Hranite se zdravije i krećite više spremiti pozitivne vibracije koje imate.

Jarac

Nova godina počinje sa Suncem u vašem znaku, ali je i izazovna za vas. Pluton je opet u skoro egzaktnom kvadratu s Uranom, što znači da od vas i od vas ovisi kojim pravcem želite krenete ubuduće, onim na koji ste navikli, koji vam je poznat, ili novim, neispitanim i nepoznatim, ali i bez ograničenja.

Turbulencije i pomrčine u vašoj kući obitelji i karijere zasigurno govore o tome da to neće biti baš lako uskladiti i da ćete morati potruditi. Prva polovica godine, točnije prvih osam mjeseci, donose u vaš život neočekivane rasplete i završetke na koje niste računali, ali sve poslije 12. kolovoza, kada u vaš deveto polje uđe Jupiter, govori o mnogo boljem i lakšem razumijevanju onog što se događa. Vi ste, prije svega, racionalni i ne volite dešavanja koja zahtijevaju avanturizam i impulzivne odluke.

Prijateljski znak Djevice i dalje vas oslobađa odgovornosti da o svakom svom postupku više puta razmislite i budete usmjereni na dalekosežne posljedice svakog svog postupka. Koliko god da se trudite biti neutralni i nositelj glasa razuma u svojoj okolini, ne možete biti pasivni, niti isključeni, jer vaša uloga na poslu, u obitelji, pa i vašoj okolici je vrlo bitna. Vi ste onaj dio svakog događaja, dijela života koji predstavlja ključ za otvaranje mnogih vrata. Imate dovoljno iskustva, pa biste ove godine morali biti strpljivi s mlađima ili slabijima od vas, a dostojni da se suprotstavite jakima, čak i kada niste sigurni u pobjedu. Uzimajte dovoljno vitamina i minerala izbjeći umor koji će vas pratiti većim dijelom godine.

Vodenjak

Stara mudra izreka kaže da svaka medalja ima lice i naličje, ili budistički jin-jang simbol koji govori da u svakom zlu ima nešto dobro iu svakom dobru malo zla, vama će ove godine postati mnogo jasnije i bliže. Dug boravak Merkura u zračnim znacima, od početka godine čak tri puta retrogradnog, navodiće vas da ozbiljnije razmislite nad svojim odlukama i da ih preispitate s više aspekata kako biste bili sigurni u njihovu ispravnost. Sve ono što u modernom svijetu počinje s retro, zasigurno poručuje da je nešto iz prošlosti dovoljno dobro da ga razvijamo iu budućnosti.

Vama ova godina donosi mogućnost da uplovite u bračnu luku, jer Jupiter smjelo hoda vašom kućom braka, ali i partnerstava i ugovora, pa se možete i trajno zaposliti, legalizirati nešto, ili riješiti neku važnu spornu situaciju. Isto tako, Saturn u vašem polju izbor kao da vam poručuje “pazi što želiš, možda ti se i ostvari”. Budite skromni i posvetite vrijeme i energiju onome što možete ostvariti i ne nervirajte se previše zbog nečega što vam uzmiče, jer vjerojatno tako i treba biti, usmjerite zato energiju na druge planove.

Druga polovica godine donosi razrješenja mnogih nedoumica i nejasnoća. Bit ćete načisto s većinom kompliciranih situacija koje niste ranije mogli razriješiti. Jedno je potpuno izvjesno, Uran vas četiri godine vodi ka novim izazovima i korenitoj promjeni na svim životnim poljima. Prepreke treba shvatiti samo kao način da bolje napredujete na svim planovima, jer nije vrijeme za odustajanje nego za krupne korake naprijed. Mogući su problemi nepoznatog uzroka, pa obratite pažnju na hranu i moguće alergijske reakcije, ili netoleranciju na neke namirnice.

Ribe

Od veljače 2012. godine, kada je u vaš znak ušao Neptun, za vas je počeo dugogodišnji povoljan ciklus. On vam donosi jake želje, imaginaciju i idealizam. Najviše ste postigli u godini kada je Jupiter gradio trigon i boravio u znaku svoje egzaltacije, Raku, tijekom 2013. godine, sve do polovice 2014. Sada se od 17. srpnja 2014. kreće vašom kućom posla i zato možete reći da u odnosu na većinu vaših prijatelja, poznanika i širu okolinu, prilično lako rješavate egzistencijalne probleme kao da živite u nekom drugom vremenu, a ne ovom, kriznom i kompliciranom.

Vaše najljepše prilike dolaze već od 13. siječnja. Tada Venera ulazi u vaš znak i vi ćete shvatiti da ste spremni uživati u svemu što vam se događa. Kada Jupiter uđe u vašu kuću partnerstva, a to će biti 12. kolovoza, bit ćete potpuno zadovoljni jer će vaš brak, ili veza dobiri konačno pozitivan ishod. Bit ćete zaista potpuno ispunjeni, budući da će to biti ono o čemu ste sanjali. Ako ste radili “na crno”, sada ćete taj posao da legalizujete i bit ćete sigurni i rasterećeni bar neki period, bez briga što vam budućnost donosi. Pomračenja Mjeseca u drugom i osmom polju, negativno će djelovati na vas. Može vam se dogoditi da izgubite iz vida svoju realnu financijsku situaciju i prezaduže se sasvim neočekivano.

Zato budite oprezni oko 5. travnja i 30. rujna. Inače, vi niste osoba koja zna da štedi, više volite uživati u zadovoljstvu koje vam novac pruža i zato malo pažnje nije naodmet. Predstojeća 2015. je za vas sjajna ako je budete dobro iskoristili i od sijaset mogućnosti – a vama je u prirodi da više stvari radite istovremeno – odabrati onu pravu. Slabija cirkulacija nogu može biti problem, pa nosite udobnu obuću, krećite se i vježbajte, kad god je moguće.


cure.ba

Komentari

komentara