Magazin

SVADBA DECENIJE SE SPREMA? – Udaje se jedna od najljepših Srpkinja!

Napisao admin

Ana Ivanović (27) i njen dečko Bastijan Švajnštajger (30) planiraju vjeridbu do kraja godine i razmišljaju o zajedničkom životu, saznaje Kurir.


Trenutno najpopularniji sportski par na svijetu uživa u svojoj ljubavi, gotovo se više ne odvaja i svaki slobodan trenutak provodi zajedno. U posljednje vrijeme Švajni ubrzano uči srpski jezik, dok Ana uzima časove njemačkog, kako bi što bolje savladala konverzacijski nivo.

 

 

 

Komunikacija 

 

 

 

– Ana je nastavila da uči njemački iako ga je kratko pohađala i u školi. Međutim, sada smatra da ga ne zna dovoljno dobro i hoće da ga usavrši. Švajni takođe želi da ovlada osnovama maternjeg jezika svoje nove djevojke, a kako ima mnogo prijatelja s naših prostora, već je uveliko naučio da psuje na srpskom. Veoma je blizak s trenerom Svetislavom Karijem Pešićem, koji mu daje smjernice u učenju jezika – otkriva izvor blizak paru i ističe:

 

 

 

– Anu je sjajno prihvatila porodica prvotimca Bajerna. Posebno je oduševljena novom snajkom fudbalerova majka. Dok je teniserka boravila u Minhenu, kad je i upoznala Švajnijeve prijatelje i roditelje, u razgovoru su se dotakli i pitanja buduće svadbe i vjeridbe – zaključuje naš sagovornik.

 

 

 

Često zajedno

 

 

Podsjećanja radi, veza između teniserke Ane Ivanović i kapitena Njemačke reprezentacije Bastijana Švajnštajgera otkrili su prošle jeseni njemački mediji. Par je upoznala Ivana Pešić, kćerka bivšeg prvog stratega naše reprezentacije, koja je inače udata za košarkaša Jana Jaglua. Švajnštajger toliko voli našu Anu da njoj za ljubav nosi srpsku zastavu i natpis „dušo“ na svojim kopačkama. Na desnoj patici nalazi mu se zastava Njemačke, kao i 5. septembar 2014, datum upoznavanja, odnosno početka veze sa Anom. Susret se dogodio u Njujorku, a ostalo je historija. Proveli su nedavno deo odmora u Australiji, a sad se odmaraju na tajnoj destinaciji u planinama

kurir

Komentari

komentara