Magazin

Prosudite sami – Sandra Afrika poručila da se uplaši svojih koleginica bez šminke, a pogledajte kako to ona izgleda u prirodnom izdanju!

Napisao admin

Sandra Afrika, kaže da joj je strašno kada ugleda pojedine pjevačice bez šminke, a veoma često ih se i uplaši.


To je strašno, srećem svuda svoje koleginice, one su bez šminke neprepoznatljive. Na aerodromima ih snimam najčešće dok popravljaju šminku ne bi li ličile na nešto, to mi je bezveze”, kaže pjevačica i dodaje da ipak ima i onih koje su lijepe i bez mejkapa.

 

“Anabela je jedna od rijetkih koje su lijepe i kada otvore oči, bez šminke. Prelijepa je”, iskrena je Sandra i dodaje, “ne bih mogla da se sjetim još neke, ali eto nisam ja jedina.”

 

Pjevačica sa velikim poštovanjem priča i o svojoj zadnjici, koja je zaludjela muški dio nacije:

 

“Kontam da sada pjevačice pokušavaju da zadnjicom  grade karijere, ali ne, ovo treba imati. Moja zadnjica je neponovljiva. Ja sam prvo zapažena kao djevojka koja ima dobru gu*u, međutim, sada sam jedna od najtraženijih pjevačica na estradi, sve ide svojim tokom”, otkriva Sandra.

 

O svojoj karijeri govori veoma ponosno, te ističe da je njen put bio mnogo teži od većine koleginica:

 

“Meni je svakako bilo teže da se sama borim i dođem do pozicije na kojoj sam sada. Niti sam učestvovala na nekom od takmičenja poput “Zvezda Granda” i “Pinkovih Zvezda”, sve sam sama. Zato treba sa poštovanjem da se priča o Sandri”, kroz osmijeh ističe naša sagovornica.

 

svet

Komentari

komentara