Magazin

POSLIJE KSENIJE PAJČIN I SLAĐE GUDURAŠ, SUMNJA SE DA JE I ZA NJENU SMRT KRIV BIVŠI DEČKO… – JOŠ JEDNA BRUTALNA SMRT: Mlada ljepotica pronađena mrtva!

Napisao admin

Prije nestanka, raskinula je sa dečkom, pa je policija fokusirana na njenog bivšeg.


Mlada glumica Karmen Jarira Noriega Esparca koja je nestala prije godinu dana, pronađena je mrtva u rezervoaru za vodu u Meksiko Sitiju

 

Njen nestanak prijavljen je u februaru prošle godine, a porodica je sve vrijeme sumnjala da je Noriega kidnapovana i odvedena u bijelo roblje.

 

Leš glumice otkriven je nakon što su se stanari tog dijela Mekisko Sitija požalili nadležnima na čudan ukus vode koje piju.

 

Policija strahuje da se tijelo nalazilo u rezervoaru od trenutka nestanka, dok porodica i prijatelji ne mogu da vjeruju da je istražiteljima ovo promaklo.

 

– Bila je mlada i talentovana djevojka koja je htjela da se ostvari kao glumica. Diplomirala je psihologiju. Kada se nije pojavila na klinici na kojoj je radila, prijavili smo nestanak policiji – kaže Havijer, prijatelj stradale glumice.

 

Policija je sada fokusirana na bivšeg Espracinog partnera sa kojim je raskinula samo sedam dana prije nego što je nestala. Bogati biznismen je navodno plaćao stan u kojem je Karmen živjela, a sve je puklo kada se ona upustila u vezu sa poznatim advokatom.

 

Tijelo glumice poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

 

pulsonline

Komentari

komentara