Magazin

Automobil smrskan do neprepoznatljivosti – Ines (17) i Denis (18) stradali su u smrskanom automobilu!

Napisao admin

Mladi par se dogovorio da će ići u grad. Denis je Ines pokupio svojim Opelom te su krenuli u Novsku. Nisu daleko stigli kad je auto zahvatio kanal i Tigra je zaplesala.


Otac je Ines nedavno rekao da se ne vozi s Denisom jer juri cestom. A ona je kazala da bi željela da ona i Denis oboje stradaju i da tako zauvijek budu zajedno. Zazeblo me tad oko srca i neka slutnja nadvila se na nas, kroz suze priča potpuno shrvana majka Ines Tadić (17).

 

Ona i njezin dečko Denis Đani (18) poginuli su u petak navečer u stravičnoj prometnoj nesreći nedaleko od Novske. Mladi par iz Raića tog se dana dogovorio kako će ići u grad. Denis je Ines pokupio svojom Opel Tigrom te su krenuli put Novske. Nisu daleko stigli, tek nekoliko kilometara od kuće, a automobil je zahvatio travnati kanal i Tigra je zaplesala na cesti. Prepriječila se preko suprotnog traka, kojim je u tom trenu naišao Peugeot.

 

Od siline udarca Opel, u kojem su bili Ines i Denis, sletio je s ceste i završio u plitkom kanalu. Stražnjim dijelom udario je i u ogradu kuće. Dok se Peugeot zaustavljao na cesti, na njega je još naletio drugi automobil. Očevici kažu kako je Opel bio smrskan do neprepoznatljivosti. Ines je preminula na mjestu, a njezin dečko Denis u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice u Novoj Gradiški. Vozačica Peugeota teško je ozlijeđena u sudaru, a njezina suputnica lakše je ozlijeđena. Dijelova uništenih automobila bilo je posvuda, a policija je do dugo u noć obavljala očevid. Promet je zbog nesreće bio otežan tim dijelom ceste.

 

Susjedi, prijatelji i rodbina šokirani su ovom teškom nesrećom u kojoj je poginuo mladi par. Još ne vjeruju da ih nema. Dan nakon tragične pogibije mladog para mjestom je vladao muk. Grobnu tišinu prekidali su tek bolni jecaji.

 

– Čim sam čula za nesreću, odmah sam se sjetila riječi moje Ines – neutješna je majka.

 

Ines je pohađala ugostiteljsku školu, a Denis je išao u gimnaziju, nakon koje je želio upisati medicinski fakultet. Majka poginule djevojke kaže kako su se njezina kći i Denis jako voljeli.

 

– On je stalno dolazio k nama. Ines je uvijek o njemu govorila: ‘Moj Denis, moja ljubav’. Ovo kao da je bila sudbina – kaže majka.

 

Dodaje da je pokojni Denis tek nedavno dobio vozačku dozvolu, a roditelji Ines Tadić tvrde kako je do tada skupio desetak prijava u prometu.

 

I Denisova obitelj u potpunom je šoku. K njima su u subotu cijeli dan u Lađevac kraj Okučana stizali rodbina i prijatelji. Denisov otac Milenko neutješno je ridao, neprekidno dozivajući ime poginulog sina. Denis ima brata blizanca Roberta, kojeg u subotu nije bilo doma.

 

– Prolazio sam tom cestom i vidio vozilo Hitne pomoći i u daljini auto koji mi je sličio na Denisov. Nisam mogao prići jer je policija već zatvorila tu cestu. Cijelo vrijeme sam se nadao kako to ipak nije bio on – rekao nam je shrvani prijatelj Denisove obitelji.

24sata.hr

Komentari

komentara