Magazin

MAJKA OČAJNA – Sin Goce Božinovske…

Napisao admin

Pjevačica Goca Božinovska prije desetak dana se žučno posvađala sa sinom Mirkom, zbog čega se on spakovao i napustio porodičnu kuću, piše Alo. Svađa je nastala kada je Goca vidjela fotografije u novinama na kojima se njen sin veseli, ali i bije u diskoteci, i to na dan ubistva njegovog oca Zorana Šijana.


“Goca je poludjela kada je vidjela da se Mirko podignutih ruku u kojima je držao viski veseli, a da je na taj dan bio na groblju i davao pomen ocu. Tada je izbila svađa i razmjena teških riječi, bilo je zaista strašno. Čak su i komšije mogle da čuju kako se svađaju i urlaju. Ubrzo nakon verbalnog sukoba sa mamom, Mirko se spakovao i napustio kuću”, otkriva izvor.

Mirka je navodno ostavila i vjerenica Neda Grubić, koja je bila revoltirana što se na slikama vidi kako ga grli izvesna crnka. Sve ove svađe potresle su Šijanovog nasljednika, koji je odlučio da se izoluje i osami na neko vrijeme tako što je iznajmio sobu u jednom hotelu.

“Posvađali smo se malo, poslije je mami bilo krivo, ali i meni. Bio sam kod druga nekoliko dana, ali sam se vratio kući. Ta svađa sa Nedom je prolazna i znam da će biti sve u redu”, rekao je Mirko za Alo

tracara

Komentari

komentara