Magazin

SVE JE IZNENADILA OVA VIJEST – Legendarni pjevač Predrag Živković Tozovac (78)…

Napisao admin

Predrag Živković Tozovac (78) nedavno je operisao bruh, pa su pojedini srpski mediji pisali kako je pjevač navodno poručio da se povlači sa scene i da je završio karijeru. Međutim, Tozovac to oštro demantuje i ističe da je to – nemoguće.


Predrag Živković Tozovac (Foto: Arhiva)

– Jedan umjetnik, bez obzira da li je on muzičar, glumac, slikar ili kompozitor, dok god ga mozak i tijelo služe, ne može da prestane s radom. Bavi se svojim poslom dokle traje. Nisam rekao zbogom pjevanju jer to jednostavno nije moguće! – kaže Tozovac.

– Tačno, operisao sam dvije kile prije desetak dana i dobro se osjećam. Nisam imao nikakvih tegoba, pa da sam morao hitno na operacioni sto. Mogao sam još neko vrijeme da tjeram tako, ali nisam htio da odugovlačim. To što je bilo malo uvećano ljekari su odstranili, i sada je sve u redu. Bilo je to 10 minuta posla za hirurga, jednostavna intervencija, ništa komplikovano. Nemam nikakve terapije, niti pijem lijekove, nisam ni na posebnom režimu ishrane. Moram neko vrijeme da se odmaram i mirujem, ne smijem da se naprežem i podižem teže stvari, a već idem u lagane šetnje.

– Volim publiku, ona mi daje snagu, i više od toga. Ali, prije svega volim muziku! Treba mi ponovo neka inicijalna kapisla, ako budem raspoložen, možda će biti novih nastupa. Na silu neću ništa da radim. Kod mladih pjevača je sve drugačije, oni treba da guraju, gutaju, da izdrže razne napore i izazove, kao i da sve prevaziđu i idu samo naprijed. Inače, neće napraviti ništa.

vesti-online

Komentari

komentara