Magazin

Sedmični horskop – Najsretniji znakovi ove sedmice: Strijelac, Ovan, Škorpion

Napisao admin

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Strijelac, Ovan, Škorpion


Horoskop (Foto: Arhiva)

OVAN

LJUBAV: Ako želite nekoga osvojiti, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prešutite kritiku partnera. Drugi dio tjedna donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji..

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećate potaknut će vas i na nova poslovna poduzimanja. Bit ćete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima kojine rade u istom mjestu gdje i vi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5

BIK

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekat ćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite kritičare.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BLIZANAC

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Povremeno ćete osjetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajanjem uvidjeti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostat će samo ono dobro.

KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bit ćete u u poziciji da se trebate prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati,nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrijet ćete još više.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istražite svoje talente.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činit ćete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole ovisit će u uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horiznote, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne trebate smanjivati svoje kriterije.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje bit će manje, prilike za poznanstva počet će se prorjeđivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili natjecati. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutačno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima surađujete. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u teretanu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

DJEVICA

LJUBAV: Bit ćete poduzetni i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu sa prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko još radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VAGA

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Prvi dio tjedna kao da će vas ljubav mimoilaziti, no od sredine tjedna neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagirate na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jedlj.Vaša preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku pokzati koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite otvoreniji, pa će vas drugi podržati.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Vaši poznanici ili susjedi pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama bit će opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike ne pojavljuje se često, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne rasipajte snagu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Većinu tjedna provest ćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne žurite.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

JARAC

LJUBAV: Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će vas da organizirate zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćete više željeti poći na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Treba izdržati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte koncentraciju.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Bit ćete sretni što vas drugi razumiju.Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mjestima ili onim povezanim s umjetnošću.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je baviti se sportom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

RIBE

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti i osjećati se zanemareno.

KARIJERA: Rado biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme za pokazati sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpili i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pred vama je dug put.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

vecernji.hr

Komentari

komentara