Magazin

SMRT SUPRUGA JE SLOMILA – Poznata folkerka ne može da zaustavi suze! (FOTO)

Napisao admin

Goca Božinovska jučer je na surčinskom groblju dala pomen svom suprugu Zoranu Šijanu, koji je prije tačno 15 godina ubijen u sačekuši u centru Beograda ispred svog bijelog „mercedesa“.


Žena (Foto: Arhiva)

Ovaj čin protekao je tužno kao i svake godine, uz prisustvo Šijanovih i Gocinih nasljednika Mirka i Zorane, rođaka i porodičnih prijatelja. Najneutješnija je bila Zoranova majka Milica, koja je kukala sve vrijeme nad spomenikom, pa joj je u jednom trenutku pozlilo. Uplakana Božinovska odmah je otrčala po vodu svojoj svekrvi kako bi je umila. Kad je stigao pop, svi su se okupili oko spomenika. Gocin sin Mirko držao je majku za ruku i stiskao zube da ne bi zaplakao, dok je Zorana grlila baku.

 

Folkerka ni dan-danas ne može da prežali što njenog supruga nema.

 

– Zoran mi nedostaje svih ovih godina. Najteže mi je veče pred pomen i uvijek plačem dok razmišljam o sutrašnjem danu. Ne znam kako sam sve ovo pretrpjela, ali sigurna sam da će mi zauvijek ostati u srcu. Njegovo ime se u mojoj kući obavezno pominje svakog dana i djeca moraju sve da znaju o njemu – rekla je tužna Goca za Kurir.

kurir

Komentari

komentara