Magazin

Velika podrška – Cuca progovorila: Hvala Šabanu jer mi je pomogao na sve moguće načine!

Napisao admin

Ako neko pomogne nekom u životu, ne mora da znači da imaš nešto sa nekim, rekla je Ivona Negovanović.


Ivona Negovanović-Cuca (Foto: You Tube)

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca nastupila je prije nekoliko dana u Pinkovim zvezdama gdje je prošla audiciju uprkos lošim komentarima.

U razgovoru za emsijiu “Premjiera” ona je ispričala o učešću u ovom takmičenju, ali i o Šabanu Šauliću, koji joj je, kako kaže, mnogo pomogao.

“Ako neko pomogne nekom u životu, ne mora da znači da imaš nešto sa nekim. A ja se i ovim putem zahvaljujem čovjeku koji mi je pomogao mnogo u životu. Ne bih da imenujem, svi znaju ko je”, rekla je Cuca i potom objasnila o kakvoj pomoći je bilo riječ.

“Bio mi je podrška i pomoć na sve moguće načine. Kao da pomogneš svom djetetu”, navela je ona i dodala da joj je krivo što nije dobila nikakav savjet od Šabana pred njen nastup u najgledanijem šouu.

“Nažalost nisam dobila savjet. Nismo više u kontaktu, jer jednostavno ljudi su mi pokvarili taj odnos sa jako velikim čovjekom i prijateljem”, zaključila je Cuca.

Podsjetimo, Cuca se pojavila u Pinkovim zvezdicama gdje je prošla u drugi krug takmičenja, ali žiri nije imao mnogo pozitivne komentare.

kurir

Komentari

komentara