Magazin

NEDAVNO SE PISALO O NJEGOVOM RAZVODU, A SADA BLAM – Topalko se izblamirao zbog svoje izjave!

Napisao admin

Omiljeni pjevač Tomislava Nikolića se zanio u priči o budućnosti svoje nasljednice Helene, pa je pobrkao profesije i institucije.


Topalko (Foto:A rhiva)

Milan Topalović je u posljednje vrijeme toliko ogorčen na sve što se dešava na estradi, da ne želi da njegova kćerka ima bilo kakve veze sa javnim poslom. Kaže da mu je preko glave i tračarenja i podmetanja nogu i toga što je sve manje tezgi i sve manje novca na muzičkom nebu. Smatra da ništa bolje nije ni u voditeljskom poslu. Iako njegova Helena voli da se slika i ističe u javnosti, on se strogo protivi tome. Koliko je odlučan u namjeri da joj zabrani eksponiranje, govore i biseri koje je rekao u naletu bijesa.

– Voditelj može da bude ko god hoće, ne mora da bude ni pametan ni obrazovan, samo nabuba to što treba. Helena bi možda i krenula na estradu da nije vidjela kako se ja cijeli život patim. Estrada je mučenički posao. Želim da mi kćerka bude sudija ili, još bolje, advokat u Vrhovnom sudu i da se svi smrznu kad ona zgodna i lijepo obučena uđe u sudnicu. Da imaju respekt prema njoj i da ne znaju čemu prije da se dive, da li njenoj britkosti, pameti ili ljepoti – rekao je Topalko, očigledno ne razmišljajući o tome da li postoji Vrhovni sud i da li u njemu rade advokati.

Iako je napravio lapsus, pjevaču to nije smetalo da nastavi da hvali svoju jedinicu. – Helena se ponaša kao da ima 27, a ne 17 godina. Ne troši vrijeme na gluposti, putuje, perfektno govori engleski jezik… – ponosan je Topalko.

blic

Komentari

komentara