Magazin

VIJEST KOJA JE IZNENADILA NJIHOVE OBOŽAVAOCE – Otkriveno da su Jelena Karleuša i Ceca…

Napisao admin

„Mala od skandala“ će za nastup u najluđoj noći zaraditi 50.000 eura, dok će Ceca inkasirati 100.000 eura.


Ceca i Jelena (Foto: Arhiva)

Novobeograđani će za doček 2015. biti privilegovani jer će dvije velike suparnice pjevati u njihovom komšiluku. Dok Jelena Karleuša bude premijerno izvodila novu pjesmu u „Hajatu“, kilometar i po dalje, u „Belekspo centru“, Ceca Ražnatović će s hiljadama Beograđana pjevati najveće hitove.

 

JK se neće štedjeti da da sve od sebe i scenski opravda honorar od 50.000 eura. Duplo više zaradiće njena ljuta suparnica Ceca. Kako saznajemo, njen honorar za nastup za doček Nove godine u posljednjih pet godina nije bio manji od 100.000 eura. Pjevačica ne želi da govori o zaradi, ali ne skriva sreću što će pjevati baš u Beogradu.

 

– Pogodila sam nastup 31. decembra u Beogradu, što je najbolja solucija za pjevače. Najljepše je kad si blizu kuće i porodice, uz koju su praznici najljepši. Obećavam dobar provod i lijep ulazak u 2015. – rekla je Ražnatovićeva.

 

Osim Cece i Jece, u Beogradu će u najluđoj noći pjevati i Ana Nikolić u hotelu „Metropol“ (20.000 eura), Nataša Bekvalac u „Kraun plazi“ (30.000 eura) i Vesna Zmijanac u kafani Zorice Marković (15.000 eura).

 

Saša Kovačević i Aca Lukas posljednjih dana decembra spakovaće kofere i sa svojim partnerkama otputovati u Švajcarsku, dok će Seka odletjeti s Veljkom na tezgu u Čikagu. Seka će navodno zaraditi 10.000 eura više od troje kolega koji će, kako kažu, dobiti po 30.000 eura. Toliko će zaraditi i Miroslav Ilić, koji će na Kopaoniku zabavljati najuticajnije srpske biznismene.

 

Hrvatska pjevačica Severina Vučković pjevaće na trgu u Poreču za 30.000 eura. Za isti honorar, ali na trgu u Zaječaru, na ulasku u 2015. atmosferu će grejati Marija Šerifović i Željko Joksimović.

 

Tradicionalno, u Crnoj Gori će biti veselo, a u hotelu „Splendid“, gdje Novu godinu dočekuje crnogorski politički i ekonomski krem, s Tončijem Huljićem pjevaće hrvatska zvijezda Jelena Rozga, koja će dobiti isti honarar kao i najveći broj pomenutih njenih kolega iz Srbije (30.000 eura).

 

Na trgu u Budvi ,Crnogorce će u zimskoj noći ugrijati muzika Gorana Bregovića, iz čijeg okruženja kažu da je najplaćeniji pjevač s honorarom od 100.000 eura. Međutim, to neki smatraju apsurdom jer je ukupan budžet za sve izvođače na teritoriji Budve od 31. decembra do 2. januara 210.000 eura.

 

U hotelu „Palas“ će za doček Nove godine nastupiti „Miligram“ i Zorica Brunclik, a njihov honorar je i dalje tajna.

blic

Komentari

komentara