Magazin

REKAO I ŠTO NE TREBA – Saša Popović zaprijetio pjevačici: Ukoliko želiš da pjevaš kod mene morat ćeš…

Napisao admin

Direktor Grand produckije Saša Popović zaprijetio je mladoj pjevačici Jeci Krsmanović da se baci na dijetu i da od nje očekuje vitku liniju kakvu je imala prije deset godina. Ona je bila njegova miljenica kada je prije više od deset godina kao djevojčurak od sedamnaest godina pokucala na vrata Granda sa svojim pjesmama.


Saša Popović (Foto: Arhiva)

Osvojila je srce glavnog čovjeka ove produkcije, koji je maksimalno forsirao njene pjesme, želeći da joj pomogne u njenom putu ka uspjehu. Više od deset godina kasnije, ona i dalje ima njegovu podršku.

Kako se vratila na scenu sa novim pjesmama, Saša Popović je za nju imao samo jednu zamjerku, a to je njena kilaža. Naime, direktor je Jeci zaprijetio da za mjesec dana mora da dovede liniju do perfekcije, i da od nje očekuje istu onakvu Jecu kakvu je upoznao prije mnogo godina.

Pjevačica je ovo ozbiljno shvatila, pa se posljednjih dana bacila na treninge i posebne režime ishrane. Prvi rezultati su već vidljivi, a koliko će Saša biti zadovoljan učinjenim, vidjećemo kroz dvije nedjelje kada Jeca snima nove emisije na Grand TV.

kurir

Komentari

komentara