Magazin

Sedmični horoskop od 27. oktobra do 2. novembra – Najsretniji znakovi ove sedmice su …

Napisao admin

Evo šta vam zvijezde predviđaju za narednu sedmicu.


Horoskop (Foto: Arhiva)

Ovan

Imate dosta energije ove nedelje. Strastveni ste. Nemojte trošiti previše novca na stvari koje Vam nisu preko potrebne. Mogući su problemi na poslu. Ne zamerajte se kolegama. Potrudite se da poštujete rokove, to je ove nedelje najveći problem.

Bik

Ove nedelje su Vam drugi jako naklonjeni, od partnera pa sve do saradnika. Iskoristite dobre odnose sa drugima da napredujete. Odličan je period za saradnju. Ne zabušavajte i ne propuštajte prilike. Ne raspravljajte se sa drugima ako imaju drugačije mišljenje od Vas.

Blizanci

Dobro Vam ide na poslu. Jako Vam prija rad i sve u vezi sa poslom. Nekako, dobro se osjećate dok radite. Brinite malo više o svom zdravlju. Imate dosta energije. Nemojte pretjerivati sa trošenjem novca ove nedelje, nego ga pametno raspodelite i platite račune.

Rak

Posvetite se partneru ako ste u vezi. Ova nedelja je dobra za poboljšanje odnosa sa partnerom. Ukoliko ste slobodni mogli biste da izađete do grada sa prijateljima, da se malo opustite, možda upoznate neku zanimljivu osobu. Budite otvoreniji za nova iskustva, za nove ljude. Mogući su problemi u saradnji sa drugima, pa bi najbolje bilo da izbjegavate sukobe.

Lav

Jako ste napeti zbog posla. Imate osjećaj da dosta stvari treba da se uradi, a Vi kasnite. Potrudite se da to promenite, da uradite prvo ono što odavno planirate. Ne raspravljajte se sa kolegama. Pokušajte da stres usmjerite na neku drugu stranu. Mogući su problemi sa zdravljem, budite odgovorniji prema sebi. Lijepo se osjećate kod kuće, u krugu svoje porodice, pa provedite više vremena u svom domu.

Djevica

Jako ste strastveni i puni dobre energije ove nedelje. Imate osjećaj da možete da postignete sve što ste zamislili. Samo je bitno da se dobro organizujete. Oni koji su u vezi mogu da imaju više sukoba nego obično, ali napravite kompromis. Slobodnima se može vratiti neka osoba iz prošlosti. Ljubazni ste prema drugima i pričljivi. Svakako, ovo će biti uspješna nedelja za Vas.

Vaga

Mogući su problemi sa porodicom. Izađite iz kuće ako ste pod stresom.Bitno je da ne ulazite u bespotrebne rasprave i tako trošite svoju energiju. Inače, što se tiče finansija nije loša situacija. Dobro se snalazite i održavate stanje stabilno. Potrudite se da tako i ostane, a da ne pretjerujete sa uživanjima i da samo na to trošite novac, naročito u drugoj polovini nedelje.

Škorpija

Prolepšali ste se. Blistate. Prosto, bez obzira na sve probleme koje imate, nađete način da budete pozitivni. To je dobro za Vas. Možete ići na masažu, kod frizera ili na neki kozmetički tretman. Nemojte oklevati, bitno je da brinete o sebi. Mogući su problemi u komunikaciji sa drugim ljudima, ali i u saobraćaju. Pazite kako vozite, ako ste vozač, a ako ste pešak, ne žurite nigdje da ne dođe do problema.

Strijelac

Razmišljate kako da popravite ljubavno stanje. Nije Vam ni do čega, a javljaju se neke osobe iz prošlosti koje Vam unose nemir. Mnogo radite, čak i previše. Niste zadovoljni novčanom situacijom. Potrudite se da se okrenete ka štednji iako vam to nije po volji. Mogući su iznenadni troškovi. Platite zaostale račune.

Jarac

Više se družite ove nedelje. Ne opterećujte se poslom, nego se okrenite ka zabavi i druženju. Možete i Vi nekad da usporite i da se ne forsirate da radite i za druge. Napeti ste, imate višak energije, pa bi trebalo da se bavite sportom ili nekom aktivnošći. Mogući su problemi sa zubima ili leđima.

Vodolija

Početkom nedelje ćete biti pod stresom. Od srede Vam ništa neće padati tako teško. No, bitna je saradnja sa kolegama. Potrudite se da sve odradite savršeno ne poslu. Da svi budu zadovoljni. Nemojte se nervirati i zatvarati u sebe. Potrudite se da se usmjerite na rješenje problema, a ne na stagnaciju i guranje “pod tepih”. Očekujte Vas dosta promjena na poslu, ali dobrih.

Ribe

Moguć kraći put ove nedelje. Okrenite se ka usavršavanju, ka nekim novim događajima ili hobiju. Mogući su problemi sa prijateljima, ne zamerajte im neke greške iz prošlosti. Nemojte pretjerivati sa planiranjem, nego se usredsredite na sadašnjost. Ako sebi previše obaveza “natovarite” nećete moći da stignete da uradite sve, pa ćete se nervirati. Sredinom nedelje ćete biti pod stresom, ali ćete od četvrtka biti bolje.

mozzartsport.com

Komentari

komentara