Magazin

"Drugarice prokletnice" – Ko je pjevačica koja naskače na supruga Seke Aleksić?

Napisao admin

Seka Aleksić istakla je u svom novom blogu „Nemoj da me tjeraš da progovorim“ da jedna njena udata koleginica šalje ljubavne poruke njenom suprugu Veljku Piljkiću. Ona nije željela da otkrije identitet, kako ju je nazvala, bivše prijateljice, koja pokušava da joj uništi brak, ali su mnogi iz njenog okruženja pomislili da Seka aludira na Sanju Maletić i Daru Bubamaru jer je samo s njih dvije sa estrade veoma bliska.


Seka Aleksić (Foto: Arhiva)

– Koleginica koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje ne izaziva prezir, već tužne misli, ali, moram priznati, u nekim momentima i smijeh, i to gromoglasan. Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo toliko su smiješne da je nemoguće čitati, a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem. Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se u kasne noćne sate bavi njegova „mačkica“? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, zasad ne – navela je pjevačica u blogu.

 

Ovim povodom pozvali smo Sanju, koja uopšte nije bila iznenađena što su mnogi baš u nju uperili prstom: – Niste vi prvi koji me od jutros zovu zbog iste stvari, ali to nisam ja. Znam o kome je riječ, ali vam u životu to ne bih rekla. Na Seki je da vam otkrije njeno ime ako to želi. Najveće dno dna koje žena sebi može da dozvoli jeste da muva muža svoje prijateljice – kaže Sanja, dok je Dara kao iz topa odgovorila da nema veze sa ovom aferom.

 

– To su budalaštine. Sa Sekom se čujem svakog dana, ali se rijetko viđamo zbog naših obaveza. Ja se bavim svojim mužem, a ne tuđim – tvrdi Dara.

Pozvali smo PR službu Seke Aleksić kako bismo saznali ko je koleginica koja pokušava da joj uništi brak, ali ni tamo nismo dobili odgovor jer će Aleksićeva, kao i njen muž, ostati pri odluci da još ne otkrivaju o kome je riječ.

kurir

Komentari

komentara